Patrick Schwarzenegger Pippa Middleton Zoe Kravitz híresség rokonság szülő dögös családtag Georgia May Jagger család Scott Eastwood Hollywood sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehet, hogy nem olyan tehetségesek, vagy nem olyan eltökéltek, esetleg nem annyira szerencsések, mint világhírű családtagjaik - de legalább jól néznek ki. Ez is valami, nem? Jöjjenek azok a sztárcsemeték, akiket rendkívül dögös külsővel áldott meg a sors, és akik ebből valamilyen módon próbálnak is előnyt kovácsolni.

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz híres szüleivel, Lenny Kravitzcal és Lisa Bonet-vel Forrás: AFP

A legendás énekes, Lenny Kravitz és Lisa Bonet színésznő lánya, Zoe, 1988-ban született, de csak az utóbbi néhány évben került az érdeklődés középpontjába. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy hihetetlenül dögös nővé cserepedett, másrészt pedig annak, hogy híres és tehetséges szülei után ő is belevetette magát a showbizniszbe. Amellett, hogy színésznőként bontogatja szárnyait (szerepelt például a Mad Max - A harag útja c. filmben), adottságainak köszönhetően modellként is kipróbálta magát. Tény, hogy mind ez idáig igazán jelentős sikereket nem ért el, de ami késik, nem múlik.

Forrás: AFP

Pippa Middleton

Pippa Middleton Forrás: AFP

Pippa Middletonra először nővére, Kate Middleton és Vilmos herceg hetedhét országra szóló lagziján figyelt fel a világ - ha egészen pontosak akarunk lenni, isten igazából Pippa feneke lett világhírű. A Middleton lány ugyanis egy kellően szűk fehér ruhában érkezett az eseményre, amely olyan jól mutatott rajta, hogy kikiáltották "a királyi esküvő legformásabb fenekének". Egy héttel az esküvő után Pippa fenekének már kétszázezer rajongója volt a Facebookon, készítettek neki Twitter-profilt is, és nők ezrei próbálták megszerezni ikonikus ruhájának a másolatát. Végül is, ez is egyfajta karrier.

Forrás: AFP

Scott Eastwood

Scott Eastwood Forrás: AFP

A híres színész és rendező Clint Eastwood fia, Scott egyszerűen tökéletes. A 30 éves fiú a változatosság kedvéért modellkedéssel és színészkedéssel keresi a kenyerét, de apjához hasonló sikereknek még ő sincs a közelében. Drukkolunk neki, hogy vitathatatlan külső adottságai mellett lassacskán tehetségét is elismerjék.

Forrás: AFP

Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger Forrás: AFP

Maria Shriver és a Terminátor, Arnold Schwarzenegger legidősebb fia, a 22 éves Patrick sem panaszkodhat génjeire: tökéletes külsővel lett megáldva. Az ifjú titánnak már voltak apróbb szerepei hollywoodi szuperprodukciókban, de modellként eddig nagyobb sikereket ért el: szerepelt már Ralph Lauren- and Armani-kampányokban is. Sőt, szülei segítségével 15 évesen saját divatmárkát is létrehozott Project360 néven. Jó pont, hogy minden eladott termék árából 10 százalékot jótékony célokra fordít.

Forrás: AFP

Georgia May Jagger

Georgia May Jagger Forrás: AFP

A 24 éves Georgia a Rolling Stones frontemberének, a legendás Mick Jaggernek a lánya. Georgia nem követte híres szülője példáját, távol maradt a zenéléstől, inkább a modellkedés felé vette az irányt. A fiatal szépség elég korán kezdte az ipart, 16 évesen már leszerződött egy ügynökséghez. Az elmúlt években olyan márkáknak dolgozott, mint a Chanel, H&M, Versace vagy Vivienne Westwood. Sőt 2012-ben a Londonban rendezett nyári olimpiai játékok záró ceremóniáján is szerepelhetett.

Forrás: AFP
Öt kőgazdag kölyök, akiknek életét te is megirigyeledhttp://www.life.hu/csalad/20160511-bicskanyitogato-burzsuj-eletet-elnek-instagramon-a-milliomos-csemetek.htmlEgzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt. Család--Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Bizarr válások, pórul járt exekhttp://www.life.hu/csalad/20160509-furcsa-bizarr-valasok-a-nagyvilagban.htmlVannak botrányos válások, vannak évekig elhúzódó pereskedések, és vannak furcsa, egyenesen bizarr helyzetek: egy válás sosem túl szívmelengető procedúra, ám az alábbi esetekben a feleknek igazán abszurd szituációkat kellett megélniük. Család--Gyereknevelés a rivaldafényen túl http://www.life.hu/csalad/20160505-sztarok-akik-gyerekuket-nem-a-reflektorfenyben-nevelik-fel.htmlJó néhány hollywoodi példa bebizonyította már, hogy egy gyerek számára nem feltétlenül előnyös, ha a csillogó hollywoodi álomvilágban nő fel. Szerencsére vannak hírességek, akik tanultak mások hibáiból és családjuk életétől, és – lehetőségeikhez mérten – megpróbálják távol tartani a kíváncsi tekinteteket. Család--Nyílt levél egy édesanyának, aki nem tudja, hogy a lányának abortusza volthttp://www.life.hu/csalad/20160429-nyilt-level-anyamnak-akinek-nem-arultam-el-hogy-abortuszom-volt.htmlMegannyi olyan élethelyzet létezhet egy nő számára, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de az, aki ezt az utat választja, szinte minden esetben traumaként raktározza el lelke legmélyére a magzat életének kioltását, még akkor is, ha látszólag könnyedén dolgozza fel a történteket. Család--Hollywood leghíresebb fekete bárányaihttp://www.life.hu/csalad/20160421-hollywood-leghiresebb-fekete-baranyai-rossz-utra-tert-hires-rokonok.htmlMajd minden családban akad egy fekete bárány. Egy örök lázadó, aki semmit nem vesz komolyan, aki különcségével mindig kitűnik a tömegből, és akit a rokonság hiába próbál jó útra téríteni, egész életében egy nagy gyerek marad. Fegyelmezhetetlen fekete bárányok a leghíresebb hollywoodi családokban is vannak, belőlük válogattunk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.