Gregor Berni bikinialakját egy húszéves is megirigyelheti

színésznő Gregor Bernadett bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Berni és férje, Szarvas Attila szerettek volna közös babát, ám mivel két év után sem kopogtatott a gólya, lemondtak róla. Bernadett szerint ebben a korban már felelőtlenség lenne harmadik gyereket vállalnia.

"Mindkettőnknek van két-két gyereke, mindketten elmúltunk negyvenévesek, úgyhogy nyugodt szívvel mondhatom: felelőtlenség lenne ebben a korban egy harmadik gyereket vállalnom. Nem érzem elég fiatalnak magam ahhoz, hogy elölről kezdjek mindent, és azt hiszem, nem is lenne hozzá türelmem. Aki ismer, az tudja, sok mindent lehet rám mondani, de hogy ne lettem volna a gyerekeimmel önfeláldozó, mindent megadó édesanya, azt nem. Nekem a gyerekeim mindig mindennél, a munkámnál, az életemnél is fontosabbak voltak, most jó érzés, hogy végre önző módon kicsit magammal is törődhetek" – fogalmazott a színésznő a Best magazinnak, amelynek fotózására bikinire is vetkőzött. Hát, Berni alakját még ma is megirigyelhetjük.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Bár sokan nem hiszik el, sajnos alapvetően hízásra hajlamos vagyok, ráadásul egy bizonyos kor fölött egy nőre, ha akarja, ha nem, csak úgy jönnek fel a kilók. Soha nem voltam sportlady sem" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.