családbővítés Szarvas Attila Gregor Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú pró­bál­ko­zás után mon­dott le a közös ba­bá­ról a ma­gyar szí­nész­pár. Gre­gor Ber­na­dett és párja, Szarvas At­tila el­fo­gad­ták, hogy nem lehet közös gyer­me­kük. A szí­nésznő most őszin­tén beszélt fájdalmáról.

Berni legutóbb anyagi gondjairól mesélt, elárulta, hogy bizony nekik is vannak sárga csekkjeik, és hitelük, ezért igaz, hogy pénzért vállalnak tévés felkéréseket, haknikat. A meglepő vallomás után most a magánéletéről árult el drámai részleteket.

Gregor Bernadett Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A színésznő és szintén színész férje, Szarvas Attila sokáig szerettek volna közös kisbabát, ám két évnyi sikertelen próbálkozás után most feladták családbővítési terveiket - írja a Best magazin.

"Mindkettőnknek van két-két gyereke, mindketten elmúltunk negyvenévesek, úgyhogy nyugodt szívvel mondom: felelőtlenség lenne ebben a korban egy harmadik gyereket vállalnom. Nem érzem magam elég fiatalnak, hogy elölről kezdjek mindent, és azt hiszem, nem is lenne hozzá türelmem. Most jó érzés, hogy végre önző módon kicsit magammal is törődhetek" - árulta el a negyvennégy éves művésznő,, aki szerint mostanra lett igazán harmonikus az élete, és biztosan nem cserélne fiatalkori önmagával.

"Édesanyámat hamar elvesztettem, apu folyton dolgozott, tulajdonképpen család nélkül nőttem fel. Attilával nem csak igazi társat, de családot is kaptam. Az édesanyja feltétel nélkül elfogadott és szeret, ő lett a második anyukám, így a kisebbik fiamnak végre van nagymamája" - mondta boldogan a kétgyermekes anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.