Vagyonmustra - Sztárok, akik lepipálták híres szüleiket

Miley Cyrus Charlie Sheen Billy Ray Cyrus vagyon Martin Sheen család sztárok Hollywood Gwyneth Paltrow Angelina Jolie John Voight Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő sztárutódok a hónap végén valószínűleg nem fordulnak anyagi segítségért híres szüleikhez, sőt! A szituációt lehet, hogy fordítva kell elképzelnünk. Jöjjenek azok a hírességek és még híresebb gyerekeik, akik anyagiak tekintetében lepipálták szüleiket. 

Miley Cyrus és Billy Ray Cyrus

Miley Cyrus még jó kislányként, a Disney csatornán futott Hannah Montana című filmsorozat címszereplőjeként lett ismert 2006-ban. Miley zenei karrierjét szintén zenész édesapja, a híres countryénekes, Billy Ray Cyrus egyengette akkoriban. A szerető apuka mindent megtett lánya sikeréért, ez pedig ki is fizetődött, olyannyira, hogy Miley rövid időn belül túlszárnyalta a papát: míg Billy Raynek csupán 50 millió dollár az összvagyona, addig a lányáé 150 millió.

Miley és énekes apja, Billy Ray Cyrus Forrás: AFP

Jennifer Aniston és John Aniston

John Aniston Görögországban született, majd az Egyesült Államokban szerezte színészi diplomáját. Legismertebb szerepét az Életünk napjai című sorozatban és A sivatag átka című filmben játszotta. Mindezzel pedig John a becslések szerint 10 millió dolláros vagyonra tett szert. Ez azonban szinte semmi ahhoz képest, amit a lánya, Jennifer Aniston gyűjtögetett össze az évek alatt. Az egykori Rachel Green 150 millió dolláros vagyonnal büszkélkedhet.

Jennifer és John Aniston Forrás: AFP

Charlie Sheen és Martin Sheen

Bár Charlie Sheen neve az utóbbi időben általában nem filmsikerei kapcsán merül fel, még sincs oka panaszra, ugyanis 120 millió dollár lapul a bankszámláján. Charlie egyébként 9 évesen, 1974-ben szerepelt először a kamerák előtt, az apja mellett egy kisebb szerepben, első főszerepét pedig 1986-ban játszotta A szakasz című háborús filmdrámában. Édesapja, Martin Sheen olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Martin Scorsese, Steven Spielberg, Oliver Stone vagy Francis Ford Coppola, és híresebb filmjei közé tartoznak például az Apokalipszis most című film és Az elnök emberei című sorozat. Martin Sheen nagyjából 50 millió dolláros vagyonnal gazdálkodhat.

Charlie és Martin Sheen közös filmje A megtörhetetlen Forrás: AFP

Angelina Jolie és Jon Voight

Angelina Jolie édesapja, Jon Voight 1969-ben robbant be a köztudatba az Éjféli cowboy című filmben nyújtott alakításával. 1978-ban A Hazatérés című filmért megkapta a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat, és Cannes-ban is elnyerte a legjobb színésznek járó díjat. Voight a filmjeivel nagyjából 45 millió dolláros vagyonra tett szert. A szintén híres és Oscar-díjas utód ebben az esetben is jócskán túlszárnyalta szülőjét, Angelina saját vagyona ugyanis 120 millió dollár körül mozog.

Angelina Jolie és apja egy fiatalkori, mosolygós képen Forrás: Northfoto

Gwyneth Paltrow és Blythe Danner

Sokan nem tudják, hogy Gwyneth Paltrow egy igazi filmes családból származik. Az édesapja, Bruce Paltrow producer és rendező, az édesanyja, Blythe Danner pedig szintén színésznő. Danner olyan filmekben játszott, mint az Eljövendő világ, az X-akták: A film, vagy a Mint a hurrikán. Munkájával 45 millió dollárt tudott összekapargatni. Lánya, Gwyneth ha nem is sokkal, de felülmúlta anyját, ugyanis összvagyonát 60 millió dollárra saccolják.

Gwyneth Paltrow és édesanyja, Blythe Forrás: AFP
A színes és változatos sztárcsaládok legcukibb képeihttp://www.life.hu/csalad/20160513-csalad-vilagnapja-a-legcukibb-sztarcsaladok.htmlGyerekkel, vagy gyerek nélkül; kutyával, macskával, esetleg hörcsöggel; egyedülálló szülőként netán azonos nemű párként - sokan sokféleképpen alkotnak szerető, boldog családokat. Az élet színes és változatos, ünnepeljük hát a család nemzetközi napját a sztárcsaládok legédesebb Instagram-képeit nézegetve. Család--Hírességek hihetetlenül dögös családtagjaihttp://www.life.hu/csalad/20160513-hiressegek-dogos-csaladtagjai.htmlMeglehet, hogy nem olyan tehetségesek, vagy nem olyan eltökéltek, esetleg nem annyira szerencsések, mint világhírű családtagjaik - de legalább jól néznek ki. Ez is valami, nem? Jöjjenek azok a sztárcsemeték, akiket rendkívül dögös külsővel áldott meg a sors, és akik ebből valamilyen módon próbálnak is előnyt kovácsolni. CsaládAFPÖt kőgazdag kölyök, akiknek életét te is megirigyeledhttp://www.life.hu/csalad/20160511-bicskanyitogato-burzsuj-eletet-elnek-instagramon-a-milliomos-csemetek.htmlEgzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt. Család--Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Bizarr válások, pórul járt exekhttp://www.life.hu/csalad/20160509-furcsa-bizarr-valasok-a-nagyvilagban.htmlVannak botrányos válások, vannak évekig elhúzódó pereskedések, és vannak furcsa, egyenesen bizarr helyzetek: egy válás sosem túl szívmelengető procedúra, ám az alábbi esetekben a feleknek igazán abszurd szituációkat kellett megélniük. Család--Spórolási trükkök és praktikák egy pénzügyi szakértő szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20160429-szopper-zsofia-penzugyi-tanacsado-sporolasi-tippjei.htmlHa meghalljuk ezt a szót, hogy spórolás, egyből összehúzódik a gyomrunk és eszünkbe jut az a rengeteg lemondás, ami ezzel jár. Pedig a takarékoskodás nem feltétlenül jár lemondással, inkább tudatos és megfontolt pénzbeosztásról szól. A következőkben Szopper Zsófia, a Life.hu pénzügyi tanácsadójának spórolási praktikáit tolmácsoljuk. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.