Az anyaság gyötrelmes pillanatait örökítette meg a fotós

anyaság fotós Anna Ogier-Bloomer nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fényképészként dolgozó Anna Ogier-Bloomer ezúttal a kamerák előtt állt. Anyaságának első két évét dokumentálta, minden olyan pillanattal együtt, ami kimerítő, fájdalmas és nehéz.

Anyává válni csodálatos pillanat, de nem lehet említés nélkül hagyni az ezzel járó gyötrelmeket. Így vélekedett a New York-i fotós Anna Ogier-Bloomer. Saját életét örökítette meg, két éven keresztül fotózta az anyaság rögös útjait.

Forrás: ©Anna Ogier-Bloomer 2014/Anna Ogier-Bloomer

A mellbimbó kínzó fájdalmán át, a teljes kimerültség állapotát is közzé tette az anya, természetesen a szoptatással és egyéb örömteli vagy nehéz pillanatokkal együtt. A fotós elmondta, az anyaság számára egyszerre óriási kihívás és öröm.

“Az első két évben a férjem és én túlélési módban voltunk”

- vallotta Anna, aki hozzátette, gyermekük szinte semmit sem aludt, így ők két évig a végkimerültséggel harcoltak.

Forrás: ©Anna Ogier-Bloomer 2014/Anna Ogier-Bloomer
Vagyonmustra - Sztárok, akik lepipálták híres szüleikethttp://www.life.hu/csalad/20160516-sztarok-es-hires-gyerekeik-akik-tobbet-keresnek-szuleiknel.htmlA következő sztárutódok a hónap végén valószínűleg nem fordulnak anyagi segítségért híres szüleikhez, sőt! A szituációt lehet, hogy fordítva kell elképzelnünk. Jöjjenek azok a hírességek és még híresebb gyerekeik, akik anyagiak tekintetében lepipálták szüleiket. CsaládAFPBabafotót követelnek a rajongók Istenes Bencétől és Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/csalad/20160516-istenes-bencetol-es-csobot-adeltol-babafotot-kovetelnek-a-rajongok-kommentjeikben.htmlA sztárpáros már két fotót is közzétett kisbabájukról, Nátánról, a rajongók azonban nem elégedettek. Újabb képet követlenek, és látni szeretnék az újszülöttet.Család--Anya, lánya, unokája: Háromgenerációs fotót posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160516-sarka-kata-haromgeneracios-fotot-posztolt-edesanyjarol-es-lanyarol.htmlHajdú Péter neje, aki legutóbb azt is elárulta, kapcsolatuk elején a Normafán szexeltek a motorháztetőn, most édesanyjáról és kislányáról osztott meg egy csodás fotót. CsaládOrigoGre­gor Ber­na­dettnek nem lehet több gyermeke?http://www.life.hu/csalad/20160516-gre-gor-ber-na-dett-es-sza-vas-at-tila-el-fo-gad-tak-hogy-nem-lehet-kozos-gyer-me-kuk.htmlHosszú pró­bál­ko­zás után mon­dott le a közös ba­bá­ról a ma­gyar szí­nész­pár. Gre­gor Ber­na­dett és párja, Szarvas At­tila el­fo­gad­ták, hogy nem lehet közös gyer­me­kük. A szí­nésznő most őszin­tén beszélt fájdalmáról.Család--A színes és változatos sztárcsaládok legcukibb képeihttp://www.life.hu/csalad/20160513-csalad-vilagnapja-a-legcukibb-sztarcsaladok.htmlGyerekkel, vagy gyerek nélkül; kutyával, macskával, esetleg hörcsöggel; egyedülálló szülőként netán azonos nemű párként - sokan sokféleképpen alkotnak szerető, boldog családokat. Az élet színes és változatos, ünnepeljük hát a család nemzetközi napját a sztárcsaládok legédesebb Instagram-képeit nézegetve. Család--Hírességek hihetetlenül dögös családtagjaihttp://www.life.hu/csalad/20160513-hiressegek-dogos-csaladtagjai.htmlMeglehet, hogy nem olyan tehetségesek, vagy nem olyan eltökéltek, esetleg nem annyira szerencsések, mint világhírű családtagjaik - de legalább jól néznek ki. Ez is valami, nem? Jöjjenek azok a sztárcsemeték, akiket rendkívül dögös külsővel áldott meg a sors, és akik ebből valamilyen módon próbálnak is előnyt kovácsolni. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.