Vilmos herceg elárult egy titkot a kis Györgyről

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell -
titok Vilmos herceg alvás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági rendezvényen járt Vilmos herceg, ahol a saját életükről is elárult egy apró titkot, pontosabban a kis herceg életéről.

Vilmos készséggel és nyíltan beszélt gyermekeiről, akik saját bevallása szerint a legnagyobb áldást jelentik az életében. Királyi család ide, vagy oda, náluk sem teltek problémamentesen az első hónapok.

Forrás: MTI/EPA/PA/John Stillwell

A herceg elárulta, hogy kis György bizony nem volt egy jó alvó, sőt! Rengeteget sírt, alig hagyta aludni a szüleit. Saroltával már könnyebb dolguk volt, de a kis herceg bizony próbára tette őket, mivel szinte soha nem aludt.

Vagyonmustra - Sztárok, akik lepipálták híres szüleikethttp://www.life.hu/csalad/20160516-sztarok-es-hires-gyerekeik-akik-tobbet-keresnek-szuleiknel.htmlA következő sztárutódok a hónap végén valószínűleg nem fordulnak anyagi segítségért híres szüleikhez, sőt! A szituációt lehet, hogy fordítva kell elképzelnünk. Jöjjenek azok a hírességek és még híresebb gyerekeik, akik anyagiak tekintetében lepipálták szüleiket. CsaládAFPAz anyaság gyötrelmes pillanatait örökítette meg a fotóshttp://www.life.hu/csalad/20160517-az-anyasag-gyotrelmes-pillanatait-orokitette-meg-a-fotos-anna-ogier-bloomer.htmlA fényképészként dolgozó Anna Ogier-Bloomer ezúttal a kamerák előtt állt. Anyaságának első két évét dokumentálta, minden olyan pillanattal együtt, ami kimerítő, fájdalmas és nehéz. Család--Babafotót követelnek a rajongók Istenes Bencétől és Csobot Adéltólhttp://www.life.hu/csalad/20160516-istenes-bencetol-es-csobot-adeltol-babafotot-kovetelnek-a-rajongok-kommentjeikben.htmlA sztárpáros már két fotót is közzétett kisbabájukról, Nátánról, a rajongók azonban nem elégedettek. Újabb képet követlenek, és látni szeretnék az újszülöttet.Család--Megszólalt a csontsoványan meghalt gyöngyösi kislány édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20160517-megszolalt-a-gyongyosi-csontsovanyra-fogyott-kislany-edesapja.htmlA napokban holtan találták azt a másfél éves Gyöngyösön élő kislányt, aki az utolsó napjaiban mindössze 3-3,5 kiló volt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen. Család--Anya, lánya, unokája: Háromgenerációs fotót posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160516-sarka-kata-haromgeneracios-fotot-posztolt-edesanyjarol-es-lanyarol.htmlHajdú Péter neje, aki legutóbb azt is elárulta, kapcsolatuk elején a Normafán szexeltek a motorháztetőn, most édesanyjáról és kislányáról osztott meg egy csodás fotót. CsaládOrigoGre­gor Ber­na­dettnek nem lehet több gyermeke?http://www.life.hu/csalad/20160516-gre-gor-ber-na-dett-es-sza-vas-at-tila-el-fo-gad-tak-hogy-nem-lehet-kozos-gyer-me-kuk.htmlHosszú pró­bál­ko­zás után mon­dott le a közös ba­bá­ról a ma­gyar szí­nész­pár. Gre­gor Ber­na­dett és párja, Szarvas At­tila el­fo­gad­ták, hogy nem lehet közös gyer­me­kük. A szí­nésznő most őszin­tén beszélt fájdalmáról.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.