Brad Pitt helyett bátyjával tért haza Angelina Jolie

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt vérfertőzés testvér Los Angeles Angelina Jolie repülőtér London James Haven kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Londonban hagyta az éppen legújabb filmjét forgató Brad Pittet, és helyette a korábban sokat vitatott testvéri viszonyban lévő bátyjával, James Havennel érkezett a Los Angeles-i repülőtérre.

Angelina Jolie és bátyja, James Haven kapcsolata Hollywood egyik legvitatottabb testvéri viszonyai közé tartozik.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Az anorexiás vékonyságúra fogyott színésznő számtalan alkalommal választotta kísérőjének Jamest a legkülönfélébb vörös szőnyeges eseményekre, a 2000-es Oscar-díjátadón pedig a kamerák kereszttüzében csókolta szájon a bátyját.

További gyanakodásra ad okot, hogy a szintén színészként ténykedő Haven korábban azt nyilatkozta: lehetetlennek tűnik megtalálnia a szerelmet, hiszen a tökéletes nő számára nem más, mint a testvére, Angelina.

Forrás: Northfoto

Úgy tűnik, a Tomb Raider sztárja ezúttal ismét a bátyját választotta kísérőjének, amikor Knox Jolie-Pitt-tel együtt visszatértek Los Angelesbe. Brad Pitt a hírek szerint Londonban maradt legújabb filmje, a World War Z folytatásának forgatási munkái miatt.

Meglepő bizniszbe fog Beyoncéhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-beyonce-enekesno-meglepo-vallalkozasba-fog.htmlA zeneipar királynőjének nem elég a rivaldafény: Beyoncé a napokban jelentette be, milyen új vállakozásba fektette be pénzét. TV + SztárokAFPRák, heroin, satöbbi: Élete legsötétebb időszakáról mesélt Michael Douglashttp://www.life.hu/sztarok/20160518-michael-douglas-eletenek-legsotetebb-idoszaka-a-torokrak-kiderulese-es-fia-bortonbe-kerulese-volt.htmlA 71 éves színész számára 2010 jelentette a mélypontot, amikor nem csupán rákbetegsége derült ki, hanem fiával kapcsolatban is rossz híreket kapott. TV + Sztárok--Tanulj Hosszú Katinkától! Ennek köszönheti az úszónő optimizmusáthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-hosszu-katinka-uszobajnok-mosolygos-szelfit-posztolt-facebookra.htmlAz ötszörös világbajnok úszó és olimpikon újabb idézettel és egy vidám fotóval köszönt be rajongóinak Facebook oldalán. TV + SztárokOrigoNyílt levélben üzent Benkó Sándor fia a hagyatékon marakodó zenekar tagjainakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-benko-sandor-zenesz-fia-uzent-a-hagyatekon-marakodo-zenekar-tajgainak.htmlA zenész fia szerint a Benkó Dixieland Band tagjai kegyeletsértően viselkedtek, amit nem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--Jennifer Hudson jól behisztizett a Twitterenhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-jennifer-hudson-szineszno-eloszor-beragott-aztan-gratulalt-twitteren-a-tony-dijra-jeloltek.htmlA Szex és New York filmben is feltűnt színésznő először sérelmezte, hogy nem jelölték a Broadway színpadán nyújtott alakításáért Tony-díjra, majd inkább törölte Twitter-posztot, és jól nevelt lányhoz illően gratulált kolléganőinek, akik esélyesként indulhatnak a díjátadón. TV + Sztárok--Felismerhetetlen lett Eddie Redmayne - Így még sosem láthattad a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eddie-redmayne-szinesz-felismerhetetlen-lett-a-brit-vogue-magazinban.htmlAz Oscar-díjas világsztár is helyet kapott a brit Vogue magazin 100 év divatját összefoglaló számában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.