Hoppá! Katie Holmes terhes?

Forrás: AFP/Chris Delmas/Chris Delmas -
terhesség terhes pletyka Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen elképesztő híresztelések láttak napvilágot Katie Holmes-ról, aki a US Magazine szerint négyhónapos terhes Jamie Foxx-tól, és már az esküvőt is tervezgetik. 

Lassan már egy éve pletykálnak Katie Holmes és Jamie Foxx állítólagos kapcsolatáról, a US Magazine pedig nemrég azt is megszellőztette, hogy a színésznő állítólag már teherbe is esett kollégájától, akivel az esküvőt is tervezik.

Forrás: AFP/Chris Delmas/Chris Delmas

Katie Holmes sajtósa azonban most a Mirrornak nyilatkozva öntött tiszta vizet a pohárba. Kategorikusan kijelentette: semmi sem igaz az elmúlt hónapok pletykáiból, a két színész csupán jó barátságot ápol egymással.

Katie Holmes miatt nem látogatja lányát Tom Cruise

Híresztelések ide vagy oda, a hollywoodi sztár nem akarja távol tartani magát lányától, és nincs rá bizonyíték, hogy nem találkozik rendszeresen a kis Surival. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Hoppá! Rihanna terhes?http://www.life.hu/csalad/20160427-rihanna-terhessegerol-pletykalnak-leonardo-dicaprio-es-drake-az-apajeloltek.htmlEgészen elképesztő pletykák láttak napvilágot a vadóc énekesnőrőló. Külföldi sajtóhírek szerint ugyanis Rihanna terhes. Család--Anya lett a Szívek szállodája sztárja! Megszületett Alexis Bledel gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160519-alexis-bledel-a-szivek-szallodaja-szinesznojenek-megszuletett-elso-gyermeke.htmlA legnagyobb titokban hozta világra első kisbabáját a színésznő. Család--Az Instagram szürreális világa - A szupertrendi háromévesek és menedzsermamik földjehttp://www.life.hu/csalad/20160518-a-legstilusosabb-gyerekek-az-instgaramon.htmlElmerülve az Instagram legmélyebb bugyraiban, meglepő dolgokra bukkan az ember: nálunk már a burzsuj tinik páváskodása is kiverte egy picit a biztosítékot, pedig akkor még nem is sejtettük, hogy ez bizony csak a jéghegy csúcsa. Hogy mi lehet még a kőgazdag tizenévesek menőzésénél is hátborzongatóbb? A szuperstílusos, luxi háromévesek. CsaládOrigoGólyahír! Gönczi Gábor apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160519-gonczi-gabor-apa-lesz.htmlGönczi Gábor csodás hírt kapott: hamarosan apa lesz. Család--Vagyonmustra - Sztárok, akik lepipálták híres szüleikethttp://www.life.hu/csalad/20160516-sztarok-es-hires-gyerekeik-akik-tobbet-keresnek-szuleiknel.htmlA következő sztárutódok a hónap végén valószínűleg nem fordulnak anyagi segítségért híres szüleikhez, sőt! A szituációt lehet, hogy fordítva kell elképzelnünk. Jöjjenek azok a hírességek és még híresebb gyerekeik, akik anyagiak tekintetében lepipálták szüleiket. CsaládAFPNyílt levél egy édesanyának, aki megcsalta a férjéthttp://www.life.hu/csalad/20160517-nyilt-level-anyamnak-aki-megcsalta-apamat-es-aki-maig-nem-tudja-hogy-en-tudtam-rola.htmlTizenöt együtt töltött év, három gyerek kontra új szerelem – Nyílt levelek sorozatunkban többször is kaptunk már olyan írást, ahol a levélíró a házassága és új szerelme közti vívódásáról vallott. Most azonban egy másik aspektusból, a gyerekek szemszögéből járjuk körbe a témát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.