Gönczi Gábor gyermeke egy átmulatott éjszaka után fogant meg

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
buli Gönczi Gábor terhesség műsorvezető édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósa nem is lehetne ennél boldogabb. A 40 éves műsorvezető egy interjú kedvéért a terhesség felismerésének minden pillanatát visszaidézte.

Két remek hír is érte 24 órán belül Gönczi Gábort. Egyik nap megtudta, hogy karrierje fordulóponthoz ért, majd másnap kiderült, végre apa lesz. A sztár a párjával együtt nézte meg a terhességi tesztet és először el sem hitte, hogy gyermeke lesz. Bár Gáborék tervezték a családalapítást, maguk is meglepődtek, hogy egyetlen próbálkozás elegendő volt - írja a Blikk.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Elsőre sikerült! Mindez még februárban történt. Egy rendezvényen voltunk, és úgy döntöttük el, hogy még egyet táncolunk, és amikor hazaérünk, rögtön belevágunk a családalapításba, de arra nem számítottunk, hogy a gólya rögtön meg is hozza. Első baba, tehát, teljesen mindegy fiú lesz vagy lány, csak egészséges legyen" - mesélte a híradós.

Madeleine McCannel emékeznek a világszerte eltűnt gyerekekrehttp://www.life.hu/csalad/20160520-madeleine-mccann-eltunt-kislannyal-emlekeznek-az-eltunt-gyerekek-vilagnapja.htmlA 9 éve eltűnt skót kislány is szerepel az eltűnt gyerekek nemzetközi napja alkalmából készült videóban. CsaládOrigoGajdos Tamás nagypapa szeretne lenni - Intim vallomás!http://www.life.hu/csalad/20160519-gajdos-tamas-a-szerencsekerek-egykori-musorvezetoje-nagypapa-szeretne-lenni.htmlA szerencsekerék egykori műsorvezetője nagypapakorba lépett és bevallotta: vágyna már egy unokára. CsaládOrigoAz Instagram szürreális világa - A szupertrendi háromévesek és menedzsermamik földjehttp://www.life.hu/csalad/20160518-a-legstilusosabb-gyerekek-az-instgaramon.htmlElmerülve az Instagram legmélyebb bugyraiban, meglepő dolgokra bukkan az ember: nálunk már a burzsuj tinik páváskodása is kiverte egy picit a biztosítékot, pedig akkor még nem is sejtettük, hogy ez bizony csak a jéghegy csúcsa. Hogy mi lehet még a kőgazdag tizenévesek menőzésénél is hátborzongatóbb? A szuperstílusos, luxi háromévesek. CsaládOrigoBrad Pitt helyett bátyjával tért haza Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20160518-angelina-jolie-szineszno-brad-pitt-helyett-batyjaval-james-havennel-tert-vissza-los-angelesbe.htmlA színésznő Londonban hagyta az éppen legújabb filmjét forgató Brad Pittet, és helyette a korábban sokat vitatott testvéri viszonyban lévő bátyjával, James Havennel érkezett a Los Angeles-i repülőtérre. Család--Courtney Stodden terhes, de nem örül a dolognak http://www.life.hu/csalad/20160518-courtney-stodden-gyermeket-var-a-plasztikkiralyno-nem-varta-a-gyermeket.htmlA 21 éves plasztikkirálynő és férje, Doug Hutchison egyelőre nem tervezte, hogy bővítik a családjukat. A nyilatkozata óta elég sok kritikát kapott a plasztikai műtéteket nem megvető híresség. Család--Az anyaság gyötrelmes pillanatait örökítette meg a fotóshttp://www.life.hu/csalad/20160517-az-anyasag-gyotrelmes-pillanatait-orokitette-meg-a-fotos-anna-ogier-bloomer.htmlA fényképészként dolgozó Anna Ogier-Bloomer ezúttal a kamerák előtt állt. Anyaságának első két évét dokumentálta, minden olyan pillanattal együtt, ami kimerítő, fájdalmas és nehéz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.