Megszoptatta a kisfiát egy esküvőn, az internet pedig megőrült

Forrás: Naomi Jael -
édesanya esküvő kisfiú szoptatás internet estélyi ruha Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy átlagos Instagram-posztnak indult, végül hatalmas vita kerekedett belőle. Íme, a 21 éves Naomi Jael története.

Legyen gyerekes vagy nem gyerekes, a nyilvános szoptatás egyike azon megosztó témáknak, amelyekről mindenkinek megvan a maga véleménye. A Németországban élő Naomi Jaelnek 10 hónapja született meg kisfia, aki természetesen egy esküvőre is elkísérte a 21 éves anyukát.

Forrás: Naomi Jael

És ahogyan az ilyenkor lenni szokott, az este folyamán meg is kellett szoptatnia - ezt a pillanatot örökítette meg, és tette fel Instagram-oldalára.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!

Meztelenre vetkőzött a várandós modell, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/csalad/20160518-candice-swanepoel-terhes-modell-meztelenre-vetkozott.htmlMerész fotóval jelentette be kisbabája nemét a Victoria's Secret angyala. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Pirner Alma kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160519-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-kisfia-hatalmasat-nott.htmlA rúdtánc-világbajnok újabb gyönyörű családi fotóval örvendeztette meg rajongóit Facebook-odalán. Család--David Beckham a gyerekeit sem hagyja nyernihttp://www.life.hu/csalad/20160511-david-beckham-exfutballsztar-es-modell-nem-hagyja-nyerni-a-gyerekeit.htmlAz exfutballsztár otthon is győzedelmeskedni akar, és folyamatosan azért küzd, hogy a legjobb legyen. CsaládAFPÉlőben közvetítette felesége szülését egy férfi Facebookon (18+)http://www.life.hu/csalad/20160517-eloben-kozvetitette-a-szuleset-facebookon-egy-no.htmlFakamalo Kihe Eiki közösségi oldalán tette közzé gyermeke világra jövetelét egészen a megszületés pillanatáig. Család--Kórházba került Zámbó Jimmy fiahttp://www.life.hu/csalad/20160505-zambo-jimmy-fia-zambo-sebastian-korhazba-kerult.htmlZámbó Sebastian a kórházi ágyról, begipszelt karral jelentkezett be rajongóinak közösségi oldaláról. Család--Végigitta és -bulizta terhességét a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160511-terri-anne-hyde-kismama-vegigbulizta-terhesseget-nem-tudta-hogy-gyereket-var.htmlA bárpultosként dolgozó Terri-Anne Hyde kisbabája a csodával határos módon egészségesen jött világra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.