Nagyon sármos férfi lett Audrey Hepburn fiából, Lucából

UNICEF Audrey Hepburn család Luca Dotti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű díva gyermeke továbbvitte édesanyja örökségét. Luca szerint a sztár életében mindig is a család volt az első. 

Audrey Hepburn élete során kétszer állt oltár elé. A hírek szerint második férje, az olasz pszichiáter, Andrea Dotti volt az első olyan férfi, akivel a színésznő bátrabban tervezett közös jövőt. Gyermeküket Lucának nevezték el, aki azzal is ápolja édesanyja emlékét, hogy szintén az UNICEF-nél dolgozik, ahol édesanyja látott el utazó nagyköveti feladatokat.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Stephen Lovekin

Kiderült Audrey Hepburn alakjának titka

Mindennap reggelizett, evett csokit, és havonta egyszer „detoxnapot" tartott a néhai világhírű filmszínésznő. Fia lerántotta a leplet édesanyja alakjának titkáról.
Közeledik a gyereknap - Játékötletek minden korosztálynak!http://www.life.hu/csalad/20160520-ajandekotletek-kicsiknek-es-nagyoknak-gyereknapra.htmlGyereknap közeledtével sok szülő töri azon a fejét, mivel lepje meg csemetéjét. Ahogy egy gyermek cseperedik, más és más típusú játékot fog érdekesnek és szórakoztatónak találni, éppen ezért érdemes hát a korának megfelelőt választani. Segítünk! Család--Ördög Nóra: „Nincs az az Isten, hogy ne maradjak terhes”http://www.life.hu/csalad/20160523-ordog-nora-pozitiv-cimu-konyveben-mesel-a-teherbeeses-megprobaltatasairol.htmlRengeteget küzdött a gyermekáldásért Ördög Nóra és párja, Nánási Pál. Csalódásaikat, próbálkozásaikat és végül örömüket egy könyvben osztja meg a műsorvezető. A hamarosan megjelenő írásában őszintén beszél az őket ért megpróbáltatásokról. Család--Egyre nagyobb Behati Prinsloo hasahttp://www.life.hu/csalad/20160522-egyre-nagyobb-behati-prinsloo-hasa.htmlCuki pocakfotó egyenesen a Levine-házaspártól!Család--Amit Isten egybekötött - Nagy emberek hírhedt válásaihttp://www.life.hu/csalad/20160520-hires-valasok-a-tortenelemben.htmlEgy uralkodó, vagy akár egy híresség is ember, az ember pedig gyarló. Hiába az eskü és a fogadalom, a szív szavának, a vágynak, netán a hatalom utáni sóvárgásnak nehéz ellenállni. Jöjjenek a történelem és napjaink ismert embereinek botrányos válásai. CsaládAFPPolyák Lilla: "Nagyon örülnék egy kislánynak"http://www.life.hu/csalad/20160520-polyak-lilla-szineszno-orolne-ha-ket-fia-melle-kislanya-szuletne-fiatalabb-parjatol-gomori-andras.htmlA színésznő kapcsolata még friss, de a hatalmas boldogságba nála simán beleférne, hogy fiatal párjának gyermeket szüljön. Család--Gajdos Tamás nagypapa szeretne lenni - Intim vallomás!http://www.life.hu/csalad/20160519-gajdos-tamas-a-szerencsekerek-egykori-musorvezetoje-nagypapa-szeretne-lenni.htmlA szerencsekerék egykori műsorvezetője nagypapakorba lépett és bevallotta: vágyna már egy unokára. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.