Elképesztő! A férfi a halála után ejtette teherbe a feleségét

Florida várandós terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Tripson férjét megtámadta a rák, ám a férfi elvesztette a harcot. Ennek ellenére, közel 1 évvel a férfi halála után Kristen az Instagramon újságolta el a hírt: a férjétől vár gyereket.

"Annyira izgatott vagyok, alig várom, hogy találkozzam ezzel az aprósággal! Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy lesz még egy gyermekünk" - lelkendezik a 34 éves Kristen Tripson, akiről nemrég kiderült, hogy terhes a férjétől. Ebben még nincs is semmi meglepő, kivéve, hogy a kedvesét, Samet közel 1 éve elvitte a rák.

Forrás: Instagram / Kristen Tripson

Bár a párnak már van 2 gyermeke, az ötéves Jack és a kétéves Alice Ann, de mindketten szerettek volna még egy kicsit, így a férfi lefagyasztatta a spermáit, ennek köszönhetően Kristen most boldogabb, mint valaha.

Forrás: Instagram / Kristen Tripson

"Miután meghalt, hosszú ideig csak ültem mellette. Azért imádkoztam, hogy legyen erőm felállni, és elhagyni a kórházat. Amikor felkészültem, akkor azt is tudtam, hogy meg akarom valósítani mindazt, amit Sammel elterveztünk - mesélte Kristen a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.