A tökéletes gyereknapi ajándék kislányoknak

Forrás: Dreamstime -
gyereknap ajándék lány játék játék 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boltok polcain különféle mókás, aranyos, bájos játékok garmadája vár a szülőkre, ember legyen a talpán, aki tud közülük választani. Egy anyuka vagy apuka akkor van még nehezebb helyzetben, ha a csemetéjének nincs konkrét kívánsága, így neki kell eldönteni, hogy minek is örülne legjobban a gyerkőc.

Gyereknaphoz közeledve egy kis segítséget szeretnék adni a kétségbe esett szülőknek, összeválogattuk hát a játékboltokban megvásárolható legcukibb, legközkedveltebb, kifejezetten lányoknak készült játékokat.

Forrás: Dreamstime

Tudjuk, hogy nem minden kislány szeret habos-babos babákkal játszani, nekik érdemesebb más irányban keresgélni, biztosan örülnének például valamilyen kreativitást igénylő játéknak. De ha csemetéd egy örökmozgó, mindenképpen olyan játékszert, esetleg gyermek sporteszközt válassz neki, amely segítségével levezetheti fölös energiáit.

Még mindig nincs ötleted? Bogarászd végig összeállításunkat.

Gyűjteményünket úgy próbáltuk meg összeállítani, hogy különféle érdeklődési körökhöz tartozó játékokból is választani tudj.

1. Fagyis homokozókészlet tulli.hu 1849 forint 2. Színezhető plüsspóni filcekkel gyerekjatekbolt.hu 3990 forint 3. Ariel baba kiegészítőkkel jateknet.hu 4990 forint 4. Gyöngyös szövőgép jatekmaki.hu 4489 forint 5. Alumínium összecsukható roller regiojatek.hu 8745 forint 6. Gumikarkötő készítő készlet jatekshop.eu 1490 forint
"Különben is csak simogatott, nem?" - Gyermekkori szexuális abúzus, a pokol legmélyebb bugyrahttp://www.life.hu/csalad/20160525-anoni-mara-tarsasag-beszelj-rola-projekt-gyermekkori-szexualis-abuzus.htmlElsőre megrázóan magas számnak tűnik, jobban belegondolva azonban rájön az ember, hogy ez a 271 tragikus történet csupán a jéghegy csúcsa. Vajon rajtuk kívül mennyien vannak még? Mennyien szenvedtek és szenvednek a mai napig is a feldolgozatlan traumától, szégyenérzettől és a meg nem értettségtől? És vajon mikor jut el oda a magyar társadalom, hogy előítéletek nélküli, valódi segítséget tudjon nyújtani az áldozatoknak? Család--Mozgasd meg az agytekervényeidet játékos feladatokkalhttp://www.life.hu/csalad/20160525-ot-leghasznosabb-mobil-jatekapp-nemcsak-gyerekeknek.htmlA játék csak gyerekeknek való? Ugyan már! Az alábbiakban összeszedtünk öt olyan logikai játékot, amiket felnőttek és gyerekek egyaránt élvezhetnek. Dolgoztasd meg az agytekervényeidet játék közben! Család--"Amikor mi vagyunk a főnökök" - ezért szeretik a gyerekek a gyereknapothttp://www.life.hu/csalad/20160525-gyerekszaj-a-gyereknaprol-video.htmlMi a jó a gyereknapban? Mit lehet ezen a napon csinálni? A Life.hu riportere cserfes lurkókat kapott mikrofonvégre. Család--Nyomtalanul - Seholországba költözött fiatalokhttp://www.life.hu/csalad/20160524-majus-25-az-eltunt-gyermekek-vilagnapja-felkavaro-esetek.htmlMagyarországon 2014-ben a rendőrség 16 885 fiatal- és gyermekkorú eltűnése ügyében adott ki körözést. Még leírni is borzasztó, de az eltűnt fiatalok közül minden évben nagyjából százan többé nem kerülnek elő. Ma, az eltűnt gyermekek világnapján a fiatal csellengőkre emlékezünk. CsaládOrigo12 éves felnőttek, 30 éves kamaszok - Meddig marad gyerek a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20160523-meddig-marad-gyerek-a-gyerek.html18 vagy 30? Hány évig maradjon anyuci pici fia anyuci szoknyája mögött, avagy ebben a fenekestül felfordult világban meddig maradjon meg gyereknek a gyerek? CsaládOrigoAz Instagram szürreális világa - A szupertrendi háromévesek és menedzsermamik földjehttp://www.life.hu/csalad/20160518-a-legstilusosabb-gyerekek-az-instgaramon.htmlElmerülve az Instagram legmélyebb bugyraiban, meglepő dolgokra bukkan az ember: nálunk már a burzsuj tinik páváskodása is kiverte egy picit a biztosítékot, pedig akkor még nem is sejtettük, hogy ez bizony csak a jéghegy csúcsa. Hogy mi lehet még a kőgazdag tizenévesek menőzésénél is hátborzongatóbb? A szuperstílusos, luxi háromévesek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.