Ördög Nóri akkor is eleget tett a kötelességeinek, amikor a legnagyobb volt a tét

Forrás: Marton Szilvia -
Nánási Pál munka Ördög Nóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője és párja, Nánási Pál nagyon sokáig küzdöttek azért, hogy most lehessen két gyönyörű gyerekük. A sikertelen próbálkozások növelték a műsorvezetőben az aggodalmat, de akkor sem hagyott fel a munkával, amikor végre megtörtént a beültetés.

Nehéz időszak áll Ördög Nóra és Nánási Pál mögött. Néhány évvel ezelőtt még biztosan nem gondolták, hogy két gyönyörű gyerek veszi őket körül, hiszen nem ment olyan könnyen a teherbe esés. Ördög Nóra Pozitív című könyvében vallott a nehéz időszakról.

Forrás: Marton Szilvia

Minden gondolata a beültetés körül forgott, de ugyanakkor azt is tudta, hogy kötelességeit is teljesítenie kell. Azt nem akarta, hogy az egyik dolog a másik rovására menjen.

“Ott álltam leforrázva, és cikáztak a gondolataim: mégis mit fognak mondani a szervezők,

ha egy nappal az esemény előtt közlöm, cserben hagyom őket, nem tudok menni, mindezt úgy, hogy a valódi okot természetesen nem szeretném és nem is fogom az orrukra kötni” - idézi a Blikk Nóri írását. Természetesen első dolga volt az orvost tárcsázni a doktornak félig-meddig sikerült meggyőznie a műsorvezetőt. „Dehogy mondja le, Nóra! Volt egy páciensem, akik Firenzéből utaztak el idáig, és a visszaültetés után azonnal indulniuk is kellett vissza. … És ebből a beültetésből született egy gyönyörű gyerekük” - Véglegesen viszont csak Nánási Pál tudta őt megnyugtatni, hiszen sajnos nem rajtuk múlik, hogy megtapad-e a beültetett embrió.

Telik az idő: hatalmasat nőttek Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekei

Újabb tüneményes képeket osztott meg Miciről és Vencelről Nánási Pál. Ekkora már a mindig kiegyensúlyozott két csöppség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.