Csisztu Zsuzsa: “Nincsenek őrületesen nagyravágyó terveink”

gyerekek család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető számára nem luxuscikkek jelentik a boldogságot. Szerinte sokkal nagyobb öröm az együtt töltött idő. Számára sokkal többet érnek a közösen eltöltött pillanatok. 

Nagyon szoros ütemben telnek a hétköznapok Csisztu Zsuzsáéknál, de mégis próbálnak időt szakítani az együtt töltött időre. Ennél fontosabb nincs is számukra.

Forrás: Sárosi Zoltán

Nincsenek őrületesen nagyravágyó terveink. A férjemmel mindig azt mondjuk egymásnak, hogy nagyobb lakás, nagyobb kocsi, csili-vili extrák helyett inkább kiránduljunk minél többet a gyerekekkel” - mesélt életükről a műsorvezető, akik általában belföldön utazgatnak, de tavaly kivételt tettek, és egészen Olaszországig elautóztak.

Forrás: Zsigmond László

Amikor hazaértünk azt kérdeztem: Na jó, most voltunk nyaralni, akkor pihenni mikor fogunk?” - mondta nevetve a Hot magazinnak Zsuzsa, aki inkább az alvásra szánt időből csíp le, hogy elég időt tölthessen családjával.

7 dolog, amiért minden huszonévesnek bűntudata vanhttp://www.life.hu/csalad/20160524-huszonevesen-tobb-dolog-miatt-van-buntudatunk.htmlMinden korosztálynak megvan a maga hétköznapi problémája. Ha huszonéves vagy, bizonyára megértesz vagy már átéltél ezekből egy párat. Család--"Különben is csak simogatott, nem?" - Gyermekkori szexuális abúzus, a pokol legmélyebb bugyrahttp://www.life.hu/csalad/20160525-anoni-mara-tarsasag-beszelj-rola-projekt-gyermekkori-szexualis-abuzus.htmlElsőre megrázóan magas számnak tűnik, jobban belegondolva azonban rájön az ember, hogy ez a 271 tragikus történet csupán a jéghegy csúcsa. Vajon rajtuk kívül mennyien vannak még? Mennyien szenvedtek és szenvednek a mai napig is a feldolgozatlan traumától, szégyenérzettől és a meg nem értettségtől? És vajon mikor jut el oda a magyar társadalom, hogy előítéletek nélküli, valódi segítséget tudjon nyújtani az áldozatoknak? Család--Katalin hercegnére féltékenyek Vilmos herceg unokatestvérei?http://www.life.hu/csalad/20160526-katalin-hercegnere-gyilkos-pillantast-vet-beatrix-hercegno-es-eugenia-hercegno-egy-kepen.htmlEgy nemrég készült sokatmondó fénykép gerjeszti most az indulatokat a brit médiában. Vajon miért néz olyan gyilkos tekintettel Katalinra Beatrix yorki hercegnő és húga, Eugénia? Család--Rékasi Károly: „A fiammal vissza fogunk találni egymáshoz"http://www.life.hu/csalad/20160526-rekasi-karoly-szinesz-bizik-benne-hogy-fiaval-zsebivel-visszatalalnak-egymashoz.htmlA színésztől elfordultak a gyermekei, ezért mióta elvált volt feleségétől, Détár Enikőtől, óvatos közeledés van apa és fia között. Család--Mozgasd meg az agytekervényeidet játékos feladatokkalhttp://www.life.hu/csalad/20160525-ot-leghasznosabb-mobil-jatekapp-nemcsak-gyerekeknek.htmlA játék csak gyerekeknek való? Ugyan már! Az alábbiakban összeszedtünk öt olyan logikai játékot, amiket felnőttek és gyerekek egyaránt élvezhetnek. Dolgoztasd meg az agytekervényeidet játék közben! Család--"Amikor mi vagyunk a főnökök" - ezért szeretik a gyerekek a gyereknapothttp://www.life.hu/csalad/20160525-gyerekszaj-a-gyereknaprol-video.htmlMi a jó a gyereknapban? Mit lehet ezen a napon csinálni? A Life.hu riportere cserfes lurkókat kapott mikrofonvégre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.