brit királyi család exbarátnő Vilmos herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elképesztő pletyka látott napvilágot a brit királyi családról. Vilmos exbarátnőjének gyermeke született és sokak szerint a herceg az apja!

Vilmos herceg exe, Jecca Craig anyuka lett, de mindez azért furcsa, mert nem jelentette be hivatalosan a hírt. Nem mellékesen ő az a lány, akinek Vilmos elutazott az esküvőjére húsvétkor, és otthon hagyta a családját annak ellenére, hogy

ez volt lánya első ilyen ünnepe.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk

A Buckhingham Palota akkori bejelentése szerint magánügy miatt volt távol, ezért most sokan azt hiszik, hogy azért látogatta meg volt barátnőjét, mert az ő babáját hordta a szíve alatt.

Az exbarátnő,Jecca Craig Forrás: Northfoto
Elképesztő! A férfi a halála után ejtette teherbe a feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160525-halott-ferjetol-var-gyerneket-egy-floridai-asszony.htmlKristen Tripson férjét megtámadta a rák, ám a férfi elvesztette a harcot. Ennek ellenére, közel 1 évvel a férfi halála után Kristen az Instagramon újságolta el a hírt: a férjétől vár gyereket. CsaládOrigoFelesége támogatta a leszbikus szeretője férfivá válásáthttp://www.life.hu/csalad/20160511-felesege-segit-a-transznemu-ferje-atvaltozasaban.htmlShane Seath nőként élte az életét, mindaddig, amíg nem találkozott szerelmével, Chrissyvel, aki azóta már a felesége. Ő volt az, aki támogatta Shane-t abban, hogy egy nemátalakító műtéten essen át. CsaládOrigoApu Darth Vader-jelmezben akarta megijeszteni a fiát, de fordítva sült el a dologhttp://www.life.hu/csalad/20160509-ilyen-amikor-darth-vader-t-egy-keteves-gyerek-gyozi-le-egy-mesekonyvvel.htmlRemek videót találtunk az internet cuki csücskében. Egy apuka Darth Vader-jelmezbe bújva akarta meglepni kétéves fiát, de arra ő sem számított, hogy az erő nem vele, hanem a gyermekével van. Család--A szexi nyuszilány megmutatta: rettenetesen festett szülés utánhttp://www.life.hu/csalad/20160509-a-szexi-nyuszilany-megmutatta-hogyan-festett-szules-utan.htmlAz egykori nyuszilány, Kendra Wilkinson remekül néz ki, de nemrég Instagramján megmutatta, hogy ez nem volt mindig így. Család--Gyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20160504-gyerekuk-neve-miatt-tamadjak-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával. CsaládOrigoAnna Wintour lánya őszintén mesélt az édesanyjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160503-anna-wintour-lanya-oszinten-meselt-az-edesanyjarol.htmlAnyjával ellentétben Bee Shaffert sosem érdekelte a divat, bár ugyanolyan pontos, szigorú és maximalista, ha a munkáról van szó. Anna Wintour lánya a Teen Vogue-nak adott videóinterjúban őszintén mesélt az édesanyjáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.