5+1 dolog, amit már átéltél, ha szülő vagy

szülő család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakorló vagy már rutinos szülőként bizonyára neked is vannak olyan momentumok, amelyek nagyon megragadtak a szülői szerepekből. Például ezek!

1. Baba fogak

Az első felvonás azzal jár, hogy a baba rengeteget sír, mire kijönnek a fogai; majd eljön a tejfogak kihullásának ideje, amikor már egy fogdobozt és egy önkéntes fogtündért kell kinevezni.

Forrás: Dreamstime

2. Terhességi teszt

Egyszerre fogott el az öröm és a félelem, amikor megtudtad, hogy szülővé válsz.

3. Gyermekművészet

A gyermeked művei számodra felérnek egy Mona Lisával, főleg az alkotást az egyik falatokon valósítja meg.

4. Cumi

Aranyos vele a gyerek, de elvégre a cumi csak egy műanyag, amit évekig szopogat, ráadásul utána nehezen is kattan le róla – ugyanez a helyzet a cumisüveggel is.

5. Törött játékok

Elvégre ő tette tönkre, de a szíved szakad meg, amikor sírva kér, hogy csináld meg a kedvenc játékát vagy varrd meg az elszakadt plüss állatkáját.

+1 Anyatej

Először arra gondolsz, milyen jó lesz végre nagy mellekkel létezned, csak éppen a velejáró fájdalmakkal és egyéb kellemetlenségekkel nem számolsz elsőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.