Visszafogadja Ben Afflecket Jennifer Garner?

Forrás: AFP -
Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dadussal kavaró Ben Affleck és Jennifer Garner Európában nyaraltak együtt gyerekeikkel. Úgy tűnik, jót tett nekik a kiruccanás...

A US Weekly szerint Jennifer Garner megbékélt, és visszafogadja csalfa férjét. A nyaralás alatt jól megvoltak egymással, ez a lapban közölt képeken is látszik. Ben Affleck stábja azonban azt állítja, minden csak a gyerekek miatt történik, a színész és felesége továbbra is válni akarnak.

Forrás: AFP

Affleck épp forgat Londonban, ezért is vitte magával a családot oda. Barátaik szerint felváltva foglalkoznak a gyerekekkel. Hamarosan biztos kiderül, megkapta-e az újrakezdés esélyét a hűtlen férj.

Liptai Claudiának jót tett a terhességhttp://www.life.hu/csalad/20160522-liptai-claudianak-jot-tett-a-terhesseg.htmlA Nagy Duett műsorvezetője, olyan trükkös outfitben lépett színpadra vasárnap este, hogy kismamapocak ide vagy oda, vékonyabbnak tűnt, mint bármikor.Család--Egyre nagyobb Behati Prinsloo hasahttp://www.life.hu/csalad/20160522-egyre-nagyobb-behati-prinsloo-hasa.htmlCuki pocakfotó egyenesen a Levine-házaspártól!Család--Nem Johnny Depp lenne az első - Hollywood asszonyverő sztárjaihttp://www.life.hu/csalad/20160601-csaladon-beluli-eroszakkal-vadolt-hiressegek-johnny-depp-mellett.htmlMúlt hét közepén az egész világot meglepte a hír: az 52 éves Johnny Depp és 30 éves felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után beadták a válókeresetet. Az igazi botrány viszont csak néhány napra rá robbant: Heard családonbelüli erőszakkal vádolta meg férjét és azt is elárulta, hogy Depp az egész házasságukat végig itta és drogozta. Család--Kulcsár Edina már tudja, mire fogja járatni gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20160601-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-es-parja-focizni-is-viszik-majd-gyerekuket.htmlAz egykori szépségkirálynő szerint most nincs túl sok szabadidejük párjával, de ha egyszer lesz saját gyerekük, akkor focizni fogja járatni. Család--Rendkívüli pillanatot osztott meg terhességéről Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20160601-liptai-claudia-varandos-szineszno-friss-kepet-tett-kozze-magarol.htmlA második gyermekét váró színésznő-műsorvezető közösségi oldalán számolt be a nem mindennapi élményéről. CsaládOrigoÚjabb nyár, újabb tragédiák? Forró autóban hagyott gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20160530-felforrosodott-autoban-hagyott-gyerekek-es-allatok.htmlMinden évben elmondjuk, de nem lehet elégszer. Mindenki azt gondolja, hogy vele ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen szereti a gyerekét, hiszen jó szülő. Mégis: minden nyáron újabb és újabb forró kocsiban hagyott gyerek híre járja be a médiát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.