Majka kisfia már most elrabolta a szívünket: Óriásit nőtt!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Dundika Majka rapper gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappert nagyobb fia kísérte el a Nagy Duett fináléjára. Mázlink volt, lefotózták, így mi is gyönyörködhetünk benne!

"Sziasztok, én Majoros Marián vagyok, és jelentem, megérkeztem" – írta Majoros Péter, alias Majka 2011.11.11-én a Facebook-oldalán, a fia születésének napján. Lassan eltelt 5 év, és a kicsi Marián férfivá cseperedett, ráadásul már együtt is "bulizik" az édesapjával.

Forrás: Instagram / Tv2official

Majka: "A családi dolgokban Hajni a góré"

A Majoros családban nem mindig a rapper hordja a nadrágot, ha otthoni döntésekről van szó. Az énekesnek az elmúlt hat évben rengeteg feladata volt, így nagyon kevés időt tudott kettesben tölteni a kedvesével. A teljes cikket elolvashatod itt!

Kiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az iránythttp://www.life.hu/sztarok/20160607-kiszabadult-a-legszexibb-bunozo-aki-illegalis-fegyverviselesert-kerult-bortonbe.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. TV + SztárokOrigoÚjra összeállt az ABBAhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-ujra-osszeallt-az-abba-egy-este-erejeig.htmlJó hírünk van - bár ennek leginkább az X generáció tagjai örülhetnek. Ismét összeállt ugyanis az ABBA, bár azt tegyük hozzá, hogy csak egy este erejéig. TV + Sztárok--Nézd meg, milyen erotikus képeket készített barátnője Rihannáról!http://www.life.hu/sztarok/20160603-ime-igy-latja-rihannat-a-legjobb-baratnoje.htmlHa van egy világsztár barátnőd, remek ötlet, ha néha lefotózgatod, hiszen ezáltal egy igazán menő és jól menő Instagram-oldalad lehet. Így tett Rihanna legjobb barátnője is, Melissa Forde, akinek Instagram-oldalát már 219 ezren követik. TV + SztárokOrigoPrince fel akart lépni az idei Glastonbury fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160531-prince-koncertet-akart-adni-az-angliai-glastonbury-fesztivalon.htmlPrince az angliai Glastonbury fesztiválon akart a rajongók elé állni. TV + Sztárok--Kanye West egykori testőre bosszút állt! Megdöbbentő dolgokat árult el a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160525-kanye-west-egykori-testore-bosszubol-megdobbento-dolgokat-arult-el-a-sztarrol.htmlLehet, hogy a sértődöttség vezérli, lehet, hogy nem, de Kanye West volt testőre, Steve Stanulist meglepő dolgokat árult el a rapperről: betegesen féltékeny, még a lift hívógombját sem hajlandó megnyomni, kiakad, ha a kocsi anyósülésén kell utaznia, és nem ismeri azt a szót, hogy bocsánat. TV + Sztárok--Uma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.