Kunovics Katinka bánja, hogy egyedül neveli kislányát

TV2 Mokka Kunovics Katinka család gyermek egyedülálló anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Romantic énekesnőjének kislánya már kétéves, de eddig még csak kétszer találkozott édesapjával, aki Spanyolországban dolgozik.

A két év alatt mindössze kétszer találkozott személyesen Kunovics Katinka kislánya az édesapjával. A férfi Spanyolországban dolgozik, ő egyszer sem utazott még haza a gyermekéhez, mivel nem hagyhatja ott a munkahelyét.

Forrás: facebook/Kunovics Katinka

Kunovics Katinka bánja, hogy így alakult. “Jobb lenne, ha normális családban nőne fel, de azt gondolom, hogy az egész család akkora szeretetet ad neki, hogy nem hiszem, hogy bármiféle sérülés érné őt lelkileg” - mondta az énekesnő a Mokka adásában.

7 dolog, amiben megváltozik az életed 30 feletthttp://www.life.hu/csalad/20160606-10-dolog-ami-megvaltozik-az-eletedben-az-oregedessel.htmlHúszévesen kiröhögted szüleidet, vagy harminc feletti ismerőseidet az unalmas, otthon töltött szombat estéik miatt? Manapaság mit nem adnál, ha a hét minden napját unalmasan otthon, az ágyadban pihengetve tölthetnéd? Észre sem veszed, de az évek múlásával te is és a környezeted is rengeteget változik - vajon az alábbi pontok közül rád melyik igaz? Család--Kütyü vagy kirakós? Modern és hagyományos játékok http://www.life.hu/csalad/20160607-regi-es-mai-jatekok-hatasa-a-gyerekek-fejlodesere.htmlRégen minden jobb volt. A játékok is. Bár tény, hogy 20-30 évvel ezelőtt nem volt ekkora választék a játékszerek terén, mint ma, a 21. században, de ez nem is volt feltétlenül baj - legalábbis a gyerekek játék közbeni fejlődésének szempontjából. Család--Brooke Shields lánya szinte semmit sem örökölt anyja szépségébőlhttp://www.life.hu/csalad/20160608-brooke-shields-lanya-nem-hasonlit-gyonyoru-edesanyjara.htmlA gyönyörű színésznő lánya hatalmasat nőtt, ám édesanyja szépségéből a jelek szerint nem sokat örökölt. CsaládOrigoCsak úgy repül az idő: Nánási Mici óvodás lesz!http://www.life.hu/csalad/20160607-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-nanasi-mici-ovodaba-megy.htmlNyilvánvalóan minden szülő számára fontos nap, amikor gyermeke új életszakaszba lép. Természetesen így van ez a TV2 bájos műsorvezetőjével is.Család--Nyílt levél egy édesanyának, aki soha sem volt igazi anyahttp://www.life.hu/csalad/20160603-nyilt-level-egy-edesanyanak-aki-soha-se-volt-igazi-anya.htmlAz anya és gyermeke közötti kötelék az egyik legszorosabb kapocs a világon, mégis: vannak olyan családok, ahol valamilyen okból kifolyólag meggyengül ez a szál, és az, akinek a világon a legjobban kellene bennünket szeretni, eltávolodik tőlünk. CsaládThinkstockMajka kisfia már most elrabolta a szívünket: Óriásit nőtt!http://www.life.hu/csalad/20160607-majka-kisfia-minel-nagyobb-annal-cukibb.htmlA rappert nagyobb fia kísérte el a Nagy Duett fináléjára. Mázlink volt, lefotózták, így mi is gyönyörködhetünk benne! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.