A fiatal nő meddő akar lenni, most elárulta, hogy miért

Forrás: Facebook / Holly Brockwell -
terhesség meddő várandós gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő 4 évig mindent megtett azért, hogy meddő lehessen. Végre megkapta az időpontot a műtétre, nemrég pedig reagált az őt ért támadásokra is.

A 30 éves újságíró, Holly Brockwell már 26 évesen is tudta, hogy sohasem akar anya lenni, de amikor előállt háziorvosának az ötlettel, miszerint meddő szeretne lenni, elküldték.

Forrás: Facebook / Holly Brockwell

Környezete és az orvosok sem vették komolyan a döntését, és azt tanácsolták neki, hogy gondolja át újra. De négy év után Holly végre elérte a célját, és a Telegraph újságírójaként megírta a történetét.

Háziorvosa a kezdetektől fogva ellenezte az ötletet, arra hivatkozva, hogy még túl fiatal egy ilyen drasztikus döntés meghozatalához. De nem csak a doktor, hanem a lány szerettei is úgy gondolták, hogy nem számolt a következményekkel, és biztos megbánja majd, ha így dönt.

Egyedül a párja támogatta.

Forrás: Facebook / Holly Brockwell

Holly szerint a gyermekvállalás ugyanolyan komoly és visszafordíthatatlan döntés, mint a műtét, csak az ő nézeteivel nem ért egyet a társadalom. Megkapta már azt is, hogy önző, mivel

gyakorlatilag emberektől veszi el az élet lehetőségét.

"Többezer petesejt található a méhemben. Mindegyiket meg kellene termékenyíteni? Abba senki sem gondol bele, hogy a férfiak egy egész civilizációt eresztenek ki a zsepibe esténként?"

A lány azt is megkapta, hogy nem szereti a gyerekeket, ez ellen a következőképpen érvelt:

„Biztos tudod, milyen az, amikor megsimogatod egy barátod kutyáját, de nem tartanád otthon. Gyakorlatilag ugyanígy vagyok a gyerekekkel.”

Forrás: Facebook / Holly Brockwell

Holly egyébként azt sem érti, hogy a férfiaknál miért elfogadott, ha nem akarnak gyereket. Mikor az orvosok kezdték komolyan venni, inkább arról szerették volna meggyőzni, hogy a barátján hajtsanak végre beavatkozást, mert az jóval egyszerűbb és visszafordítható. De Brockwell ellenkezett, mert már

jóval a mostani párkapcsolata előtt meghozta ezt a döntést.

A lány egyébként már kipróbálta már a fogamzásgátlás több formáját is, jelenleg is tablettát szed, de a teherbe eséstől való félelme miatt olyan erőset, amitől rendszeresen rosszul van, ezért amikor végre sikerrel járt, és orvosa aláírta a beleegyezést, megkönnyebbült.

„Fellélegeztem, amikor az orvos is aláírta a papírt. Sosem éreztem volna így egy pozitív terhességi teszt láttán.” – vallja be őszintén Brockwell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.