Tudtad? Tóth Gabi és Vera apukája is az RTL Klubnál dolgozik

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Éjjel-nappal Budapest Tóth Vera RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Tóth István közel három éve dolgozik az RTL Klubnál. Majdnem egy időben érkezett a csatornához kisebbik lányával, aki 2013-ban lett az X-Faktor mentora. Az Éjjel-Nappal Budapest indulása után pedig Tóth apuka a sorozatsztárok és közvetlen munkatársaik sofőrje lett.

"Hosszú ideje fuvarozza az ÉNB sztárjait forgatási napokon Tóth apuka, mindenki legnagyobb megelégedésére. A szereplőink nagyon szeretik és ő is megtalálja velük a hangot, mindig lehet rá számítani" – mondta el a Borsnak a műsor sajtófőnöke, Világi Péter, majd a rövidesen újrainduló X-Faktor sajtótájékoztatóján Gabi is büszkén beszélt édesapja hivatásáról.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

"Édesapám hivatásos sofőr. Tíz éve költöztek fel, és nehezen tudtak volna elhelyezkedni. Gondold el, negyven-ötvenéves emberek otthagynak csapot-papot, és próbálj meg Budapesten munkát találni, amikor mindenhová fiatalok kellenek. Hála Istennek vannak tévés kapcsolataink, és apukámnak testhezálló munkát tudtunk találni a tesómmal. Csak most nem kenyereket, hanem szereplőket meg stábtagokat szállít. Nagyon élvezi, és bátran kijelentem, apukámat mindenki imádja. Vannak, akik órákat beszélgetnek vele, neki mondják el boldogságukat, bánatukat. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen családom van" – mondta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.