Gönczi Gábor műsorvezető kisfiú szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetője hamarosan édesapa lesz. Persze határtalan a boldogság, hiszen a tévés már régóta szeretett volna családot alapítani. 

Nemrég kiderült, hogy a híradósnak és kedvesének, Ildikónak kisfia lesz. Gábor elárulta, hogy nagyon jó apa szeretne lenni, és nagyon várják, hogy megérkezzen az első közös gyermekük, ám a kisfiú érkezése előtt még gyorsan elutaztak nyaralni.

A közösségi média ráébresztett, hogy nem vagyok szuperhős - Levél a Facebook-anyukákhozhttp://www.life.hu/csalad/20160608-facebookon-minden-anyuka-tokeletesnek-tunik.htmlA Facebook olyan, mint a tükör az elvarázsolt kastélyban: valódi énünk egy eltúlzott változatát reprezentáljuk rajta. Mindenki szép, mindenki sikeres, mindenki boldog és elégedett az életével. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb és gyakran bizony keserűbb. Az alábbi levelet egy édesanya írta, aki az elmúlt időben sokat tanult a közösségi média látszatvilágából. CsaládOrigoMár nincs remény: Jennifer Garner válni akarhttp://www.life.hu/csalad/20160609-mar-nincs-remeny-jennifer-garner-valni-akar-igy-ben-affleck-szingli-lesz.htmlBár őszintén reméltük, hogy a Jennifer Garnert és Ben Afflecket ismét sztárpárként emlegethetjük, ráadásul minden jel erre mutatott: az összeköltözésük, a közös kiruccanásaik, és a családi mókázások, de a félelmeink sajnos beigazolódtak. Jennifer továbbra is válni akar. Család--Nagyon hasonlít Garas Dezsőre az unokája!http://www.life.hu/csalad/20160609-nagyon-hasonlit-garas-dezsore-az-unokaja-palko.htmlSajnos Garas Dezső már nem érhette meg Palkó unokájának születését, pedig a kisfiú hihetetlenül hasonlít nagypapájára. CsaládMTI/Kollányi PéterEgy anya levele az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie a Down-szindrómás kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20160609-egy-anya-levele-az-orvosnak-aki-szerint-el-kellett-volna-vetetnie-a-down-szindromas-kislanyat.htmlEgy stanfordi anyuka egy éven keresztül azon rágódott, hogy megírja-e a levelet az orvosnak, aki szerint el kellett volna vetetnie Down-szindrómás gyermekét. Most, hogy elküldte az üzenetet, megkönnyebbült. Család--Nyílt levél egy édesanyának, aki soha sem volt igazi anyahttp://www.life.hu/csalad/20160603-nyilt-level-egy-edesanyanak-aki-soha-se-volt-igazi-anya.htmlAz anya és gyermeke közötti kötelék az egyik legszorosabb kapocs a világon, mégis: vannak olyan családok, ahol valamilyen okból kifolyólag meggyengül ez a szál, és az, akinek a világon a legjobban kellene bennünket szeretni, eltávolodik tőlünk. CsaládThinkstockMajka kisfia már most elrabolta a szívünket: Óriásit nőtt!http://www.life.hu/csalad/20160607-majka-kisfia-minel-nagyobb-annal-cukibb.htmlA rappert nagyobb fia kísérte el a Nagy Duett fináléjára. Mázlink volt, lefotózták, így mi is gyönyörködhetünk benne! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.