Nagy az öröm Zsurzs Katiéknál: Megszületett a negyedik unokája!

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
családbővítés unoka Zsurzs Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyunokás nagymama lett Zsurzs Kati. A színésznő boldogsága határtalan, mert három fiú után kislány érkezett a családba. A kis Panka jú­nius 3-án született, és világra jöttét büszke nagyija pont úgy ünnepli meg, ahogy a többi gyerkőcét.

Hét évvel ezelőtt az első unoka, Marci egy Kati által készített gyönyörű, foltvarrással készült képet kapott ajándékba, amire a nagymama ráhímezte a nevét. Aztán ahogy sorban érkeztek a srácok - hat éve Samu, majd két és fél éve Benedek -, úgy szaporodtak a vásznon a nevek - írja a Bors.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

"Most Panka nevét is ráhímzem a képre" - mondta a lapnak a színésznő, akinek két lánya van, és egyelőre csak a nagyobbik - ahogy ő fogalmaz - "termeli az unokákat". "Nálunk először csak lányok születtek, így fantasztikus volt, hogy fiúk érkeztek. Nekem meg is kellett tanulnom a nyelvükön, áthangszereltem az agyamat. Most vi­szont drukkoltunk, hogy kislány legyen a baba. Panka gyönyörű kislány.

A színésznő csodásan érzi magát a nagyszülőszerepben, de nem titkolja, komoly lelki konfliktust okoz számára, hogy a munka miatt nem tud annyi időt tölteni a gyerekekkel, amennyit szeretne. Munkájára ugyanis sok helyen számítanak. A Játékszín művészeként még nyáron is láthatjuk egy-egy darabban, miközben tanít, szinkronizál és a következő hónapokban két filmet is forgat.

"Az egyik szemem sír, a másik nevet, vagy nincs semmilyen munka vagy egyszerre jön minden feladat. Nincs két egyforma napom, folyamatosan "logisztikázunk" a családban, ki mit csináljon - árulta el. "Amint azonban van egy kis időm, rohanok az unokákhoz."

Kipurcant a bébicsősz - Eszement történetek bébiszitterekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160608-ot-meglepo-es-furcsa-tortenet-a-bebiszitterkedesrol.htmlA nyugati országokban nagy hagyománya van a bébicsőszködésnek, Magyarországról is sok fiatal próbálja ki magát külföldi családoknál gyermekfelvigyázóként. Van, hogy a gyerek és a bébiszitter között örök barátság köttetik, de van, hogy a gyerekcsőszködésből pokoli kaland lesz. Család--Nagyon édes! Istenes Bence a kisfiával szurkolta végig az EB nyitómeccséthttp://www.life.hu/csalad/20160611-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-kisfiaval-szurkolta-vegig-az-eb-nyitomeccset.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence és Csobot Adél rajongói megőrülnek már egy igazi babafotóért. Nos, a büszke apuka ismét posztolt.CsaládOrigoGönczi Gábor jó apja szeretne lenni a kisfiánakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-gonczi-gabor-alig-varja-hogy-edesapa-legyen-jo-szulo-akar-lenni-a-musorvezeto.htmlA Tények műsorvezetője hamarosan édesapa lesz. Persze határtalan a boldogság, hiszen a tévés már régóta szeretett volna családot alapítani. Család--Gyermeke született a meddőnek hitt 43 éves nagymamánakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-gyermeke-szuletett-a-meddonek-hitt-43-eves-nagymamanak-alison-dentnek.htmlEnnél nagyobb meglepetés nem is érhette volna Alison Dentet, aki jelenlegi párjával már rég lemondott arról, hogy gyermeke szülessen. Család--A közösségi média ráébresztett, hogy nem vagyok szuperhős - Levél a Facebook-anyukákhozhttp://www.life.hu/csalad/20160608-facebookon-minden-anyuka-tokeletesnek-tunik.htmlA Facebook olyan, mint a tükör az elvarázsolt kastélyban: valódi énünk egy eltúlzott változatát reprezentáljuk rajta. Mindenki szép, mindenki sikeres, mindenki boldog és elégedett az életével. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb és gyakran bizony keserűbb. Az alábbi levelet egy édesanya írta, aki az elmúlt időben sokat tanult a közösségi média látszatvilágából. CsaládOrigoHat évvel a hatos ikreik születése után ismét fényképező elé álltakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-hat-evvel-a-hatos-ikreik-szuletese-utan-ismet-fenykepezo-ele-alltak.htmlÓriási figyelem övezte az ohiói McGhee családot, ez pedig nem meglepő, ugyanis pár óra leforgása alatt az újdonsült édesanya 6 gyermeknek adott életet. Most, hat évvel később megnéztük, hogy mi a helyzet velük. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.