A netezők összefogtak az elárvult kislányért és édesapjáért

Forrás: Facebook -
támogatás összefogás tragédia újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Willa, én és a család őszintén köszönünk mindent kedves és gondoskodó embertársainknak szerte a világon" - köszönte meg az édesapa, akinek nemrég megszületett a kislánya, de felesége belehalt a komplikációkba. Az internet népe viszont jött, és segített.

A netezők elképesztő támogatásról tettek tanúbizonyságot, amikor a tervezett 50 ezer dollárból pár óra alatt összegyűjtöttek 23 ezret

az újszülött csöppségnek és megözvegyült édesapjának.

Ráadásul nemcsak pénzbeli felajánlások érkeztek: a kommentelők házimunkát, bébiszitterkedést, gyerekruhákat, bútorokat is felajánlottak az apukának, Glynn Sheppardnak.

A megható tett az alábbi fotónak "köszönhető",

ám a fotó hátterében egy tragédia áll.

Forrás: Facebook

Az ausztrál Glynn Sheppard és felesége nagyon várták a babájuk érkezését. A tervezett császármetszés nem ígérkezett kockázatosnak, azonban a műtét alatt komplikációk léptek fel és a kismama meghalt.

Így a fiatal apa egyedül maradt a kislánnyal.

A barátai szerencsére nem hagyták magára, egyikük egy adománygyűjtő GoFundMe oldalt is készített a számukra.

A jótevő ezt írta az oldalra: "Ez a nap az egyik legboldogabb nap lehetett volna Amanda és Glynn számára, ehelyett Glynn és az újszülött Willa egyedül maradtak! A család most nehéz időszakon megy keresztül, a szívem meghasad értük. Ez az oldal azért indult, hogy egy kis pénzzel segítsek nekik, tegyék vele, amit jónak látnak. Szeretnék annyi pénzt összegyűjteni, amennyit csak lehet. Szóval minden összeg, kicsi és nagy, jól fog jönni Glynnek, hogy ellássa magát és a gyönyörű kicsi lányt.”

Egy agyhalott édesanya adott életet az egészséges kisbabájánakhttp://www.life.hu/csalad/20160613-a-negy-honapja-agyhalott-edesanya-egeszseges-csecsemonek-adott-eletet.htmlTeljesen egészséges kisbabának adott életet az az édesanya, aki várandósságának 17. hetében agyvérzést kapott, ezért beállt nála az agyhalál. Család--Hat évvel a hatos ikreik születése után ismét fényképező elé álltakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-hat-evvel-a-hatos-ikreik-szuletese-utan-ismet-fenykepezo-ele-alltak.htmlÓriási figyelem övezte az ohiói McGhee családot, ez pedig nem meglepő, ugyanis pár óra leforgása alatt az újdonsült édesanya 6 gyermeknek adott életet. Most, hat évvel később megnéztük, hogy mi a helyzet velük. CsaládOrigoA fiatal nő meddő akar lenni, most elárulta, hogy miérthttp://www.life.hu/csalad/20160609-a-fiatal-no-meddo-akart-lenni-most-elmondta-hogy-miert.htmlA fiatal nő 4 évig mindent megtett azért, hogy meddő lehessen. Végre megkapta az időpontot a műtétre, nemrég pedig reagált az őt ért támadásokra is. CsaládOrigoÚgy tűnik, Kate Moss lánya szupermodell anyukája nyomdokaiba fog lépnihttp://www.life.hu/csalad/20160607-kate-moss-lanya-az-anyja-nyomdokaiba-lepett.htmlAzon már nem is csodálkozunk, hogy Kate Moss még 42 évesen is csodásan néz ki, bár azt tegyük hozzá, hogy voltak rossz időszakai. Mindenesetre a modell és 13 éves lánya nemrég meglepték a világot, ugyanis együtt pózoltak a Vogue címlapján. Család--Ismét összejött a sztárpár, Jennifer Garner és Ben Affleck?http://www.life.hu/csalad/20160527-ben-affleck-bebizonyitotta-hogy-nem-csak-hetvegi-apuka.htmlA már elvált színész továbbra is igyekszik tevékenyen részt venni gyermekei életében, ráadásul sokak szerint - mivel a család ismét egy fedél alatt él a londoni házikójukban - ezért a feleségével, Jennifer Garnerrel is felforródoshat a viszonyuk... Család--Elképesztő! A férfi a halála után ejtette teherbe a feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160525-halott-ferjetol-var-gyerneket-egy-floridai-asszony.htmlKristen Tripson férjét megtámadta a rák, ám a férfi elvesztette a harcot. Ennek ellenére, közel 1 évvel a férfi halála után Kristen az Instagramon újságolta el a hírt: a férjétől vár gyereket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.