Péter Szabó Szilvia terhesség kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett nyertes kismamája nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire élvezi várandósságának minden egyes percét. Ezt pedig legfrissebb képe is igazolja.

Csodás képet osztott meg rajongóival Péter Szabó Szilvi, aki jelenleg az egyik legszebb magyar kismama. "Gyönyörű vasárnapot Nektek!" - írta ki a Facebookra:

Forrás: -Facebook/Péter Szabó Szilvia
Micsoda szeretet! Sergio Ramos a foci EB legcukibb sztárapukája: Édes videó!http://www.life.hu/csalad/20160619-sergio-ramos-a-real-madrid-es-a-spanyol-valogatott-vedoje-cuki-videot-posztot-kisfiarol.htmlSergio Ramos, a Real Madrid és a spanyol válogatott védője cuki videót posztot kisfiáról.CsaládAFPKimi Raikkönen kisfiáé a mai nap legcukibb fényképe: Íme a kis Robin!http://www.life.hu/csalad/20160619-kimi-raikkonen-forma-1-es-pilota-kisfiae-robina-a-mai-nap-legcukibb-fenykepe.htmlEzen a hétvégén Bakuba érkezett a száguldó cirkusz, így természetesen Kimi Raikkönnen és a családja is ott van az azeri fővárosban. És ahogy az már csak lenni szokott, a Ferrari pilótájának kedvese, Minttu Virtanen megint posztolt. Család--Így festett Szandi és Bogdán Csaba az esküvőjükönhttp://www.life.hu/csalad/20160618-igy-festett-szandi-es-bogdan-csaba-az-eskuvojukon.html21 éve szerelmes egymásba Szandi és férje, Bogdán Csaba és pont 17 éve házasodtak össze. Az énekesnő az évfordulóról a Facebookon is megemlékezett. Család--Hírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjaihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-legsikeresebb-csaladok-hollywoodban.htmlA vér nem válik vízzé - így van ez az alábbi családok esetében is, ahol a tehetség - vagy egyes esetekben a hírnév megszállott hajszolása - bizony örökletes volt. Sikeresek, gazdagok és családtagok. CsaládAFPNyílt levél egy nagyapának http://www.life.hu/csalad/20160615-nyilt-level-nagyapamnak-akit-legszivesebben-elfelejtenek.htmlA családon belüli erőszak nem magánügy. Beszélni kell róla, mert a hallgatás magányra ítél és megbetegít. A következő levelet egy olyan olvasónktól kaptuk, akinek az édesanyját gyerekkorában szexuálisan bántalmazta a saját édesapja. Család--Nyaralni készülsz? Így készülj fel a zsebesek ellenhttp://www.life.hu/csalad/20160617-a-zsebtolvajok-leggyakoribb-trukkjei-a-nyaralas-alatt.htmlEljött a nyaralások, városnézések, barangolások időszaka - ezzel együtt pedig a zsebtolvajok ideje is. Hogy családi nyaralást ne keserítse meg az eurókkal tömött pénztárcád eltűnés, érdemes az alábbi tanácsokat megfogadnod. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.