Végre! A plus size modell, Tess Holliday megmutatta a kisbabáját

terhesség plus size modell plus size gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size modell nem takargatta a méretes idomait akkor sem, amikor teherbe esett, hiszen hét hónaposan pózolt teljesen meztelenül a kamerák előtt. Most pedig a kisbabáját is megmutatta.

A 30 éves modell múlt hétfőn szülte meg kisfiát, Bowie-t, és már most, nem sokkal a szülés után megörvendeztetett minket egy piciről készült fotóval.

Forrás: Instagram

A telt idomairól híres modellnek egyébként nem Bowie az első gyermeke. Az előző kapcsolatából született fia, Rylee már 10 éves. Sajnos a dolognak van egy árnyoldala is, ugyanis Tess már egyáltalán nem beszél Rylee édesapjával. Mindenesetre a modell már egy boldog kapcsolatban él a vőlegényével,

akivel végre családot is alapítottak.

Forrás: Instagram

Fülledt, meztelen fotóval ünnepelte terhességét Tess Holliday

Tess Holliday megszabadult a ruháitól, és hét hónapos terhesen pózolt teljesen meztelenül, hogy megünnepelje változó idomait. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.