Luxushajón dolgozik és kétlaki életet él a Bestiák egykori énekesnője

Forrás: Facebook/Bestiák -
Bestiák hajó énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bedhy mostanában hajón énekel, és bár imádja, amit csinál, van azonban, ami hiányzik neki. 

Az egykor népszerű zenekar énekesnője 5 hetet énekel egy Stockholm és Helsinki között közlekedő, tizenegy emeletes hajón, majd pár hétre hazautazik, utána pedig kezdődik minden elölről. De vajon hol vannak ilyenkor a tizenegy és tizennégy éves fiai?

Bee és Bedhy, a Bestiák énekesnői Forrás: Facebook/Bestiák

"A családi kupaktanács döntött, amikor felajánlották nekem ezt a lehetőséget. Mindent átbeszéltünk, aztán elvállaltam. Persze nehéz itthon hagyni őket, de tudom, jó kezekben vannak. Naponta beszélünk telefonon, és a Facetime-on látjuk is egymást. A férjem bevállalta ezt a hely­ze­tet" – árulta el Bedhy a Borsnak.

Persze Bedhy imádja, amit csinál: naponta 5 órát énekel, amikor pedig kiköt a hajó, igyekszik felfedezni a környéket. Összeállított egy Tina Turner-estet, ami elképesztően jól sikerült minden alkalommal. Persze a fiai nagyon hiányoznak neki. "Valószínűleg én fogom megtanítani őket motorozni. Mindig is vagány anyuka voltam. Imádom a motorozás adta szabadságélményt, ré­gebben nekem is volt motorom" - árulta el az énekesnő.

A vallás mindenek felett: Sztárok a szcientológia hálójábanhttp://www.life.hu/csalad/20160620-sztarok-akik-a-szcientologia-vallasat-gyakoroljak.htmlXenu, a galaxis gonosz ura 75 millió évvel ezelőtt űrlényeket ejtett foglyul, hibernálta őket, majd a Föld egyik tűzhányójába dobta a fagyasztott testeket, a vulkánt pedig felrobbantotta. Ezután az űrlények kiszabaduló lelkét felfogta egy lélekszívóval és megtisztítva szabadon engedte őket. Ezek a lelkek, azaz a thetánok az evolúció során az emberi testekben találtak új otthonra. CsaládAFPOrbán Viktor nagyapa lett: Ráhel kislánynak adott életethttp://www.life.hu/csalad/20160620-orban-viktor-miniszterelnok-nagyapa-lett-lanya-orban-rahel-kislanynak-adott-eletet.htmlOrbán Ráhel, a miniszterelnök lánya gyereket szült. A kislányt Aliznak hívják, és 3300 grammal jött a világra.CsaládOrigoMi?! 36 ezerbe kerül egy nap a Balatonon http://www.life.hu/csalad/20160620-tobb-tizezer-forintba-is-kerulhet-par-nap-a-balatonon-nehany-csalad-inkabb-kulfoldre-megy.htmlTöbb tízezer forintba is kerülhet pár nap szórakozás a magyar tengeren, néhány család ezért inkább nem is választja ezt úticéljául. Család--Fésűs Nelly párja kikészül a kislányuk miatt?http://www.life.hu/csalad/20160620-fesus-nelly-a-csalad-a-balatonon-tolti-a-nyari-szunidot-vajto-lajos-aggodik-kislanyukert.htmlA színésznőnek és párjának konkrét elképzelései vannak arról, hogy merre is lesznek a következő pár hét alatt. Család--Péter Szabó Szilvia: "Egy kis hercegnő cseperedik a szívem alatt"http://www.life.hu/csalad/20160620-peter-szabo-szilvia-megmutatta-hogy-milyen-gyonyoru-kismama.htmlA Nagy Duett nyertes kismamája ismét egy csodás képpel lepett meg minket, ráadásul a baba nemét is elárulta. Ezután érthető is, hogy Szilvi arcáról nem lehet letörölni a mosolyt, hiszen saját elmondása szerint is boldogabb, mint valaha. CsaládOrigoÖrdög Nóra édes fotóval köszöntötte férjét: “Apa egy igazi hős”http://www.life.hu/csalad/20160620-ordog-nora-apak-napja-alkalmabol-edes-fotoval-koszontotte-ferjet-nanasi-palt.htmlA műsorvezető is megemlékezett férjéről apák napja alkalmából. Egy rövid történettel, és egy fotóval bizonyította, mekkora hős is Nánási Pál. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.