Érdemes megnézni Emily Ratajkowski édesanyját - ő is bombanő!

Forrás: Instagram/Emrata -
színésznő anya Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csodáljuk, hogy ilyen hihetetlenül formás a dögös színésznő, hiszen édesanyja is irigylésre méltóan csinos!

Emily Ratajkowski pillanatok alatt lett szexszimbólum, és semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy a férfiak odáig vannak mesés kebleiért és szuperkerek popsijáért. Biztos, hogy Emily megdolgozik alakjáért, de abban sem kételkedünk, hogy a lány megnyerte a genetikai lottóötöst is.

Forrás: Instagram/Emrata

A világsztár ugyanis a minap bemutatta Instagram-oldalán édesanyját, Kathleent, méghozzá bikiniben: meg kell hagyni, szupercsinos az anyukája!

Persze nem ők az egyetlen nagyon szép anya-lánya páros a sztárvilágban: Cindy Crawford és lánya, Kaia mindketten gyönyörűek, itt pedig korábban összeszedtük már a legbájosabb anya-lánya párosokat.

Örömhír! Megszületett Kiss Ádám első gyermeke: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160624-kiss-adam-a-humorista-kislanya-megszuletett-itt-van-az-elso-foto-a-csoppsegrol.htmlAz ország egyik legnépszerűbb humoristája büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy világra jött a kislánya. A babáról már egy fotó is felkerült! CsaládOrigoÍgy puhítsd meg a szülőket, hogy fesztiválra mehess http://www.life.hu/csalad/20160623-hogyan-puhitsd-meg-a-szuleidet-hogy-elmehess-egy-fesztivalra.htmlAz első fesztiválozás örök élmény marad – gyereknek és szülőnek egyaránt. A gyereknek a felhőtlen szórakozás miatt, a szülőknek pedig az aggodalommal fűtött álmatlan éjszakák miatt. De hogyan lehet meggyőzni egy anyukát vagy apukát, hogy elengedje csemetéjét az éjszakába? Jól bevált tippek következnek. CsaládOrigoVastag Tamás megható üzenete kisfiáról: “Köszönöm, hogy minket választottál“http://www.life.hu/csalad/20160623-vastag-tamas-meghato-uzenetet-posztolt-kisfiarol-koszonom-hogy-minket-valasztottal.htmlNagyon nagy a boldogság Vastag Tamásék háza táján, hiszen megszületett kisfiuk, Samu. Az énekes Facebook-oldalán megható üzenetet osztott meg a hihetetlen élményről. Család--Szörnyű tragédia áll ennek a cuki gyerekfotónak a hátterébenhttp://www.life.hu/csalad/20160622-egy-edes-gyerekfotonak-indult-de-tragedia-all-a-hatterben.htmlA Michigan államban élő Stacey Wehrman Feeley lefotózta a hároméves kislányát, hiszen igazán mókásnak tartotta, hogy a vécédeszkán egyensúlyozik a gyermeke. Ám amikor megtudta, hogy miért is csinálta ezt a lánya, kiakadt! CsaládOrigoÍgy készül Janicsák Veca az első közös nyaralására kislányávalhttp://www.life.hu/csalad/20160622-janicsak-veca-babauszasra-viszi-a-csoppseget-igy-nyaral-majd-csaladjaval-az-enekesno.htmlA gyönyörű énekesnő 26 évesen vált anyukává, ami manapság fiatalnak számít, de Emma bearanyozza az énekesnő mindennapjait. CsaládOrigoKülönleges módon különböztetik meg az egypetéjű ikreket a szülők http://www.life.hu/csalad/20160622-igy-kulonboztetik-meg-az-egypeteju-ikreket-a-szulok-koromfestessel-oldjak-meg-a-problemat.htmlA boldog szülők nem igazán tudták, hogyan különböztessék meg a három csöppséget, így előrukkoltak egy nem mindennapi ötlettel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.