Berki Krisztián segítséget kért a Facebookján: videó!

"Forrás: Facebook/Berki Krisztián " -
Berki Natasa Zselyke videó altatás cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Édesapja tüdéri videót posztolt. 

"Elkélne a segítség...Nincs szívem felébreszteni. Ti hogyan csináljátok(?)" - írta a videó mellé Krisztián, aki egyszerűen imádja a kislányát. Berki Natasa Zselyke nagyon kiegyensúlyozott kis csemete, állandóan mosolyog, hatalmas kék szemeitől pedig nemcsak szülei, hanem mi is elolvadunk! A műsorvezető kitett magáért, így végül kislánya - bár nem nagyon szererett volna - mégis felkelt. Nédz meg az erről készült cuki videót:

Tizenéves gyilkosok, áldozattá vált szülők (18+)http://www.life.hu/csalad/20160627-gyilkos-gyerekek-akik-megoltek-szuleiket.htmlSzülőnek lenni az egyik legnehezebb feladat a világon. Mindenki tökéletes édesanya és édesapa szeretne lenni és tökéletes gyerekeket nevelni. A valóság azonban az ideális álomvilágnál sokkal bonyolultabb, sötétebb és gyakran sokkolóbb. Következzenek azok a gyerekek, akik a saját szüleik ellen fordultak. Család--Nyílt levél egy anyának, aki nem védte meg a lányát a nemi erőszaktólhttp://www.life.hu/csalad/20160623-nyilt-level-egy-anyanak-aki-nem-vedte-meg-a-a-lanyat-a-nemi-eroszaktol.htmlVolt, akiben múlt heti nyílt levelünk igen mély és fájdalmas sebeket tépett fel. Vajon a levélíróinkon kívül mennyien vannak még? Mennyien szenvedtek és szenvednek a mai napig is a feldolgozatlan traumától, szégyenérzettől és a meg nem értettségtől? Család--Damu Roland kitálal - Állítja: Edina nem foglalkozik a babájukkal, betegséget hazudikhttp://www.life.hu/csalad/20160625-damu-roland-es-felesege-edina-hazassaga-menthetetlen.htmlA saját elmondása Jézus Krisztus szellemiségében élő szerint színésznek elege van valófélben lévő felesége életviteléből. Azt állítja, most már képtelen felelősséget vállani a szenvedélybeteg asszonyért, a kislányát azonban majd szeretné nevelni. Család--Szörnyű tragédia áll ennek a cuki gyerekfotónak a hátterébenhttp://www.life.hu/csalad/20160622-egy-edes-gyerekfotonak-indult-de-tragedia-all-a-hatterben.htmlA Michigan államban élő Stacey Wehrman Feeley lefotózta a hároméves kislányát, hiszen igazán mókásnak tartotta, hogy a vécédeszkán egyensúlyozik a gyermeke. Ám amikor megtudta, hogy miért is csinálta ezt a lánya, kiakadt! CsaládOrigoKülönleges módon különböztetik meg az egypetéjű ikreket a szülők http://www.life.hu/csalad/20160622-igy-kulonboztetik-meg-az-egypeteju-ikreket-a-szulok-koromfestessel-oldjak-meg-a-problemat.htmlA boldog szülők nem igazán tudták, hogyan különböztessék meg a három csöppséget, így előrukkoltak egy nem mindennapi ötlettel. CsaládOrigoLiptai Claudia káprázatosan szép kismama: micsoda fotó!http://www.life.hu/csalad/20160621-liptai-claudia-rettentoen-csinos-kismama-a-musorvezeto-sugarzik-a-boldogsagtol-foto.htmlA műsorvezető gyönyörű kismama, és látszik, hogy párja, Pataki Ádám mellett boldog és kiegyensúlyozott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.