Sosem látott gyerekkori fotó került elő Kim és Khloé Kardashianról

kép Khloe Kardashian kim kardashian gyerekkori fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian egy tündéri gesztussal, egy gyermekkori fotóval köszöntötte fel testvérét, Khloét a 32. születésnapja alkalmából.

Boldog születésnapot az én legszebb lelkű és popójú Kokómnak! Állandóan meglepsz az erőddel, és annyi mindent tanítottál nekem! Nagyon büszke vagyok arra, hogy a testvéremnek, a legjobb barátomnak és a gyerekeim legjobb nagynénijének hívhatlak! Nagyon szeretlek! - írta a megható üzenetet Kim Kardashian testvérének Khloénak, aki hétfőn töltötte be 32. életévét.

Forrás: Instagram / Kim Kardashian

Egyébként Khloé popójára visszatérve, nem véletlen, hogy erre Kim is felhívta a figyelmet, hiszen a jelek szerint húga az ő nyomdokaiba szeretne lépni. Nemrég ugyanis Khloé felrobbantotta az internetet a hatalmas fenekével, melyet a Complex magazin címlapján örökítettek meg.

Itt az első fotó Kim Kardashian második gyermekéről

A család hivatalosan is közzé tette az első felvételt a kis Saint Westről. A baba egyszerűen imádnivaló! A fotót megnézheted itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.