Így szurkolunk mi! Pubok, kocsmák, szabadtér - melyik a nyerő?

meccs Európa-bajnokság futball szurkolás tv2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riporterei annak jártak utána, ki hol fogja nézni az EB-döntőt.

Vajon az utca embere mire szavaz, ha közösségi meccsnézésről van szó?

Sokan pubokban, vagy szabadtéren nézik az év egyik legfontosabb eseményét, de akad olyan is, aki az otthon kényelmét választja. A futballvilág lázban ég, mi csak remélni tudjuk, hogy a már meglévő csapatok mellett nem lép váratlanul pályára Argentína. (Bocs, Voksán Virág).

Amíg a magyar csapat remekül helytállt Franciaországban, addig mi és hazánk hírességei itthonról szurkoltunk a fantasztikus játékosoknak.

Sajnos a magyar csapatért már nem szurkolhatunk, ám azért még mindig, hogy az EB-döntőt egy magyar játékvezető, Kassai Viktor vezesse. Ha így lesz, mégis lesz egy parányi magyar érdekeltség is ezen a rangos eseményen.

Bárhogy is alakul, mi lelkesen szurkolunk minden csapatnak - akár otthon, a tévé előtt, akár egy pubban vagy egy szabadtéri kivetítő előtt. Ha pedig éppen úton lennénk, online követjük majd az eseményeket.

Támogatott tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.