Négyszer vetélt el a Pink Floyd billentyűsének neje

Forrás: Tumblr/rogerinawaters -
Franka Wright vetélés Pink Floyd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű zenekar egykori tagjának felesége döbbenetes dolgokról mesélt egy vele készült interjúban. 

Franka Wright 1984 és 94 között volt a 65 évesen elhunyt billentyűs, Rick Wright felesége. Az asszony nemrég a Daily Mail-nek mesélt házasságuk megrázó részleteiről.

Franka és Rick Wright Forrás: Tumblr/rogerinawaters

Franka elmondta, tíz év alatt 4 alkalommal vetélt el, egyszer pedig majdnem bele is halt. Mindez pedig nem volt elég: férje rendszeresen megalázta őt. A negyedik vetélése után például rajtakapta férjét egy fiatal nővel, aki akkor már a zenész gyermekével volt várandós. Hamarosan Franka és férje elváltak, a férfi pedig elvette modell kedvesét.

A világhírű zenész halála után így Franka semmit sem kapott a többmilliárdos örökségből: csak abból a pénzből tudott élni, amit még válása után adott nek a férje. "Az emberek meg vannak győződve arról, hogy van pénzem, de ez nem igaz: tavaly kölcsön kellett kérnem, mert kórházi kezelésre volt szükségem, amikor tüdőgyulladást kaptam" - nyilatozta az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.