gyermekvállalás kisbaba Cinthya Dictator videó Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett a minap Cinthya Dictator jelenlegi kedvese: ha úgy alakul, jöhet a kisbaba.

Az énekes elárulta, hogy bár Cinthyával nem élnek együtt, szinte mindennap találkoznak. Viktor szerint ebben az életben már biztosan együtt maradnak a kedvesével, hiszen egymásnak lettek teremtve. Bár még nem gondol a gyerekvállalásra, szeretne majd gyereket, azonban úgy érzi, hogy egyelőre nem kell sürgetni ezt a dolgot.

Blake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160704-blake-lively-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat.htmlA színésznő második gyermekét várja, és akárcsak az első terhessége alatt, most is szuper formában van. Család--Válik az Ízek, imák szerelmek írónőjehttp://www.life.hu/csalad/20160702-valik-az-izek-imak-szerelmek-ironoje-elizabeth-gilbert.htmlElizabeth Gilbert a Facebook-oldalán tette közzé a válás hírét. Család--Jön a szülőtartás: a gyerek fizetésének fele is rámehet http://www.life.hu/csalad/20160701-julius-elsejetol-lep-eletbe-a-szulotartas-ami-a-gyermek-fizetesenek-a-fele-is-lehet-akar.htmlJúlius elsejétől, vagyis mától lép életbe az a törvénymódosítás, amely alapján már egy harmadik fél is kötelezheti a gyermeket arra, hogy eltartsa a szüleit. Család--Százezret érő babakocsiban pihen György és Saroltahttp://www.life.hu/csalad/20160630-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercegno-babakocsija-tobb-mint-szazezer-forintba-kerult.htmlTermészetesen a királyi csemetéknek nem akármilyen babakocsi dukál, hiszen sem Sarolta sem György nem fekhet rangon aluli járgányban. Család--Rubint Réka gyönyörű lányával szelfizetthttp://www.life.hu/csalad/20160628-rubint-reka-fintesz-edzo-gyonyoru-lanyaval-szelfizett-a-medence-partjan.htmlA szexi csajok, igazi nyári feelingben mutatták meg, hogy nem esett messze az alma a fájától. Család--Íme, a nő, akire Caramel hallgathttp://www.life.hu/csalad/20160627-caramel-a-kislanyaval-hallgattatja-meg-a-legujabb-dalokat-a-sztar-imadja-gyermeket.htmlAz énekes kislánya, Szofi a jelek szerint örökölte édesapja tehetségét. A Megasztár egykori sztárja büszkén mesélt gyermekéről, aki elmondása szerint nagy kritikus. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.