Spice Girls Mel C Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába örültünk annyira tavaly, úgy tűnik, mégsem lesz semmi a Spice Girls visszatéréséből.

Mel C lehet az újabb akadálya az újraegyesülésnek, az énekesnő ugyanis barátainak állítólag azt mondta, egyáltalán nem érdekli már a banda. Jól érzi magát a jelenlegi életében, énekelget, gyereket nevel és sportol, egyáltalán nem hiányzik neki a Spice Girls.

Melanie C Forrás: Instagram/melaniecmusic

Korábban Victoria Beckham is meglebegtette, hogy nem szívügye a visszatérés, mert sosem szeretett az együttes tagja lenni. Ha pedig ők ketten nem akarják a dolgot, akkor a maradék három tagnak értelmetlen lenne például turnét szervezni – mondják az egykori együttes közelében lévők. Így aztán úgy tűnik, végleg lemondhatunk a Spicemaniáról.

Forrás: Instagram/Geri Halliwell
Ma van Kucsera Gábor és Tápai Szabina nagy napjahttp://www.life.hu/csalad/20160628-kucsera-gabor-tapai-szabina-hazassagi-evforduloja.htmlTápai Szabina és Kucsera Gábor szerelme egyszer hosszabb időre megszakadt, de kapcsolatuk második fejezete úgy tűnik egy életre szól. Család--Vásárlás szupergyorsan - a trükk, ami mindent viszhttp://www.life.hu/csalad/20151216-gyors-es-konnyu-vasarlas-a-4g-segitsegevel.htmlUtálod a tömeget és szeretnél hamar túllenni a karácsonyi ajándékvásárláson? Mutatunk egy trükköt, amivel felgyorsíthatod az eseményeket... Család--"A mostohaapám csiklandozott és próbálta az ujját belém dugni" http://www.life.hu/csalad/20151126-csaladon-beluli-eroszak-tortenete-egy-kislanyt-az-anyja-es-mostohaapja-molesztalta.htmlNem tudom, hogyan kell egy ilyen vallomást elkezdeni, de mindig előtör egy érzés, hogy muszáj kiadnom magamból. Szexuálisan zaklattak kislánykoromban. Talán 10-11 éves koromban kezdődött, nem emlékszem már én sem pontosan, tarthatott 12-13 éves koromig. Sok dolog összemosódik ezzel kapcsolatban, de vannak „élmények”, amik örökre be vannak vésődve az emlékezetembe, ezeket fogom leírni. Család--16 millió rajongója van az Escobarnak öltöztetett kisgyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-16-millio-rajongoja-van-az-escobarnak-oltoztetett-kisgyereknek.htmlAz idei Halloween legtündéribb jelmeze azé a kisfiúé, akit anyukája a híres-hírhedt drogbárónak, Escobarnak öltöztetett.CsaládOrigoLiptai Claudia összeköltözött szerelmévelhttp://www.life.hu/csalad/20151031-liptai-claudia-osszekoltozott-szerelmevel-pataki-adam-cukrasszal.htmlMár hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz. Család--Kiderült: karácsonykor van a legnagyobb esélye a teherbeesésnekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-kiderult-hog-ykaracsonykor-van-a-legnagyobb-eselye-a-teherbeesesnek.htmlDecemberi fogantatás esetén nagyobb a siker esélye – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a szeptemberi szülések gyakoriságának evolúciós oka lehet.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.