Megdöbbentő! Lefotózta saját szülését egy nő

fotózás terhesség szülés anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai Lisa Robinson-Ward esküvői fotósként ismert az Egyesült Államokban, ám mikor kiderült, hogy gyermeket vár, máris tudta, hogy új kihívást talált magának.

Abban a pillanatban eldöntötte, hogy végigfotózza kisbabája világra jöttét, amint megtudta, hogy úton van a kicsi. Aki egyébként valóságos ajándék a szüleinek, hiszen 9 éves fiuk mellé régóta szerettek volna egy kistestvért, de évekig hiába próbálkoztak. Két vetélés után pedig úgy döntöttek, nem próbálkoznak tovább. Lisa szinte abban a pillanatban teherbe esett a most 6 hónapos kislánnyal, Anorával.

A boldog és izgatott anyuka úgy gondolta, a fotózás segít majd neki, hogy szülés közben higgadt maradjon, és koncentrálni tudjon,

és remélte, hogy a fájdalomról is eltereli a figyelmét. A küldetés fantasztikusan sikerült, a képek egy egészen új nézőpontból mutatják be a születés és a szülés csodáját.

/1607/Lefot20167611159Te miből tartod majd el a szüleidet? Indul a kötelező szülőtartás!http://www.life.hu/csalad/20160705-a-kotelezo-szulotartasrol-megoszlanak-a-velemenyek.htmlA 30 évesen is mamahotelben és papabankból élő korosztályt látva igen merész húzás volt a kötelező szülőtartás bevezetése. Na, nem mintha a mai fiatalok kevésbé szeretnék a szüleiket, de a szeretetet sajnos továbbra sem lehet pénzre váltani, és nem lehet belőle csekkeket befizetni. A polgári törvénykönyv rendelkezése alapján viszont idén júliustól a gyerekek bizony kötelesek lesznek eltartani rászoruló szüleiket – de vajon mit szólnak ehhez az eltartók és az eltartottak? Család--Így kösd le a gyereket az utazás alatt - Izgalmas játékokhttp://www.life.hu/csalad/20160704-gyerekjatekok-utazashoz.htmlNyüglődés, hisztizés, kiborulás – ha indultál már vakációzni gyerekkel, akkor biztosan te is tudod, milyen nehéz egy hosszabb utazás során a kocsiban lekötni a gyereket. Pedig csak néhány unaloműző játékra van szükség, és a hosszú órák pillanatok alatt tovaszállnak. Család--Új őrület! Az édesanyák egy barackkal takarják ki a kisbabájuk popójáthttp://www.life.hu/csalad/20160705-az-edesanyak-egy-barackkal-takarjak-ki-kisbabajuk-popojat.htmlA szokásos babafotók ideje lejárt, ugyanis egy új trend látott napvilágot Japánban. A szülők felülnézetből lelkesen fotózgatják csemetéjüket, ám a popsijuk fölé egy barackot tartanak. Őrült, de mókás fotók következnek! CsaládOrigoDemcsák Zsuzsa bevállalna még egy gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160705-demcsak-zsuzsa-szivesen-lenne-edesanya-harom-gyermek-is-beleferne-a-sztarnal.htmlA jelek szerint az édesanya nem szeretne megállni két gyermeknél, és erről őszintén beszélt is a TV2 reggeli műsorában. CsaládOrigoExkluzív!Féltve őrzött családi titkokat árult el Király Viktor!http://www.life.hu/csalad/20160705-feltve-orzott-csaladi-titkokat-arult-el-kiraly-viktor-ilyen-ertekekre-neveltek-ot-otthon.htmlFontos irányelvek szerint él Király Viktor, ilyen a határozottság, igényesség és a kitartás. Ezeket az értékeket főként otthonról hozta, és máig a családja van rá a legnagyobb hatással. CsaládOrigoZoe Saldana: "Sajnálom azokat a nőket, akik a szülés után edzenek" http://www.life.hu/csalad/20160705-zoe-saldana-a-szulesrol-a-szineszno-oszinten-meselt-a-csaladjarol-es-a-gyermekeirol.htmlAz anyaság bizony még Hollywoodban sem könnyű. Erről az Avatar gyönyörű sztárja is tudna mesélni sőt szokott is, méghozzá halálosan őszintén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.