Hargitai Bea egyedül érzi magát

Forrás: Instagram/Hargitai Bea -
édesanya modell videó Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell ritka őszinteséggel beszélt az anyaság nehézségeiről. Bár imádja a családját, így is néha kissé magányosnak érzi magát. 

Hargitai Beáék jelenleg Prágában élnek, mert férje munkája és lányai is oda kötik őket, de sikerült találniuk egy magyar bébiszittert, ami fiára is jó hatással van. Arról is beszélt, hogy milyen viszonyt ápol férje gyerekeivel.

Hírhedt drogbárók luxusban lubickoló gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160706-drogbarok-gyerekei-luxus-eletet-elnek.htmlVan, aki szégyelli, próbál megszabadulni szülei árnyékától, és új életet kezdeni. Van, aki büszke apja kétes hírnevére, és lubickol a bűnözéssel teremtett luxusban. Következzenek a leghírhedtebb drogbárók kicsit sem nyomorgó csemetéi. Család--Rettegéssel és rosszulléttel fűszerezett nyaralás - Így éld túl az utazásthttp://www.life.hu/csalad/20160706-van-akinek-az-utazas-nem-leanyalom-tippek-hanyinger-repulestol-valo-felelem-stb-ellen.htmlAlig várod már, hogy a tengerparton süttesd a hasad, de az odavezető hosszú utat a pokolba kívánod? Félsz a repüléstől, esetleg tengeribeteg vagy, vagy az autóban jön rád a rosszullét? Az alábbi tippjeinkkel neked is szeretnénk segíteni. Család--Így kösd le a gyereket az utazás alatt - Izgalmas játékokhttp://www.life.hu/csalad/20160704-gyerekjatekok-utazashoz.htmlNyüglődés, hisztizés, kiborulás – ha indultál már vakációzni gyerekkel, akkor biztosan te is tudod, milyen nehéz egy hosszabb utazás során a kocsiban lekötni a gyereket. Pedig csak néhány unaloműző játékra van szükség, és a hosszú órák pillanatok alatt tovaszállnak. Család--Demcsák Zsuzsa bevállalna még egy gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160705-demcsak-zsuzsa-szivesen-lenne-edesanya-harom-gyermek-is-beleferne-a-sztarnal.htmlA jelek szerint az édesanya nem szeretne megállni két gyermeknél, és erről őszintén beszélt is a TV2 reggeli műsorában. CsaládOrigoBlake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160704-blake-lively-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat.htmlA színésznő második gyermekét várja, és akárcsak az első terhessége alatt, most is szuper formában van. Család--Hatalmas szülői baki! Így nevelheted szorongóvá a gyerekedet: ne tedd!http://www.life.hu/csalad/20160702-azok-a-gyerekek-akikkel-szemben-a-szuloknek-tul-magasak-az-elvarasaik-kesobb-joval-kritikusabbak.html Egy friss kutatás szerint azok a gyerekek, akikkel szemben a szülőknek túl magasak az elvárásaik, és túlzottan hajtják őket a jó jegyekért, később jóval kritikusabbak lesznek magukkal szemben, illetve jellemzőbb lesz rájuk a szorongás és a depresszió is.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.