A Sági ikrek "lerombolták" a Mokka stúdióját: videó!

ikrek videó Sági Szilárd család cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilárd és Szabi remekül elfoglalták magukat a Mokkában, miközben szüleik a hétköznapjaikról és a nyaralásról meséltek. Kezdetben megelégedtek a saját játékaikkal, de aztán fokozatosan áttértek a stúdió módszeres lebontására. 

Sági Szilárd, Soós Szilvi és az ikrek ma reggel ellátogattak a TV2 stúdiójába, ahol alaposan "felmérték a terepet". Miközben a srácok szétszedték a stúdiót, a szülők elmesélték, egy perc megállás nincs náluk, habár a gyerekek már lassan ráállnak a délutáni alvásra. Nyaralni még csak rövid időre tudtak elmenni, de már ez is nagy élménynek ígérkezik a csöppségeknek.

Hírhedt drogbárók luxusban lubickoló gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160706-drogbarok-gyerekei-luxus-eletet-elnek.htmlVan, aki szégyelli, próbál megszabadulni szülei árnyékától, és új életet kezdeni. Van, aki büszke apja kétes hírnevére, és lubickol a bűnözéssel teremtett luxusban. Következzenek a leghírhedtebb drogbárók kicsit sem nyomorgó csemetéi. Család--Te miből tartod majd el a szüleidet? Indul a kötelező szülőtartás!http://www.life.hu/csalad/20160705-a-kotelezo-szulotartasrol-megoszlanak-a-velemenyek.htmlA 30 évesen is mamahotelben és papabankból élő korosztályt látva igen merész húzás volt a kötelező szülőtartás bevezetése. Na, nem mintha a mai fiatalok kevésbé szeretnék a szüleiket, de a szeretetet sajnos továbbra sem lehet pénzre váltani, és nem lehet belőle csekkeket befizetni. A polgári törvénykönyv rendelkezése alapján viszont idén júliustól a gyerekek bizony kötelesek lesznek eltartani rászoruló szüleiket – de vajon mit szólnak ehhez az eltartók és az eltartottak? Család--Demcsák Zsuzsa bevállalna még egy gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160705-demcsak-zsuzsa-szivesen-lenne-edesanya-harom-gyermek-is-beleferne-a-sztarnal.htmlA jelek szerint az édesanya nem szeretne megállni két gyermeknél, és erről őszintén beszélt is a TV2 reggeli műsorában. CsaládOrigoMegszületett Emily Blunt és John Krasinski második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160705-megszuletett-emily-blunt-es-john-krasinski-masodik-gyermeke.htmlA sztárpár kisbabája most már két hetes. Család--Blake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160704-blake-lively-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat.htmlA színésznő második gyermekét várja, és akárcsak az első terhessége alatt, most is szuper formában van. Család--Kínos fotók! Így figurázta ki szelfimániás lányát az aggódó apukahttp://www.life.hu/csalad/20160702-igy-figurazta-ki-lanyat-az-aggodo-apuka.htmlChris 'Burr' Martin gyanútlanul pörgette a Facebookot, mikor valami olyasmire bukkant, ami egyáltalán nem tetszett neki: lánya jó pár szexi szelfit posztolt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.