Damu Roland: "Nem az enyém Edina gyereke"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség vetélés Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi köze a felesége második terhességéhez – állítja Damu Roland. Szerinte egy autószerelő lehet az apa.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Damu Edina a múlt héten ismét kórházba került, de most nem az alkoholfüggősége miatt vitték be, hanem vetélés miatt – legalábbis ezt nyilatkozta a Story magazinnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Azt is kifejtette, hogy kétséget kizáróan Damu Roland az édesapa, akivel bár rosszban vannak, egy délutánra mégis összemelegedtek. Az alkoholproblémákkal küzdő Edina magzata sajnos nem maradt meg, bár az édesanyja szerint így a legjobb.

„Mindannyian kitartunk Edina mellett, mert sajnos önmagára is veszélyes. A terhességet mindenképpen meg kellett volna szakítani. Remélem, hogy képes lesz újra talpra állni” – nyilatkozta Edina édesanyja, Ica a lapnak.

Damu Roland így nyilatkozott az esteről: „Június 17-én mentem ki Érdre, Edina hívására. Arra kért, vigyek neki ételt, mert nincs pénze. Nem történt köztünk semmilyen érintkezés, megkapta a cigit, az ételt, és eljöttem” – mondta a Borsnak a színész. „Aztán bevitték a kórházba június 24-én, vagyis pár nappal később, és ott kapott egy olyan leletet, amelyben az állt, hogy körülbelül egy hónapos terhes. Szerintem minimális matektudással is belátható, hogy erre semmi esély nincs. Hozzáteszem, a gasztroenterológiára vitték be, ott ritkán kezelnek terhes nőket. Edina egyébként bevallotta nekem, hogy egy-másfél hónapja összemelegedett egy Laci nevű autószerelővel.”

Damu Rolanddal újabb tragédia történt: felesége elvetélthttp://www.life.hu/drlife/20160707-damu-roland-parja-a-szules-utan-ujra-teherbe-esett-az-asszony-elvetelt.htmlHiába lett édesanya Damu Edina, nem képes lemondani az alkoholról. Alig egy hónappal ezelőtt újra kórházba került, ám az ott hallott információktól nemcsak neki, de a családjának is leesett az álla. Dr. Life--Damu Roland: “Imádkozni kell a feleségem életéért”http://www.life.hu/drlife/20160702-damu-roland-felesege-damu-edina-alkoholizmusa-miatt-korhazba-kerult-imadkozni-kell-az-eleteert.htmlHiába lett édesanya Damu Edina, nem képes lemondani az alkoholról. Nemrég súlyos állapotban szállították kórházba, férje Damu Roland nagyon aggódik érte. Dr. Life--Súlyos Damu Edina állapotahttp://www.life.hu/drlife/20160702-sulyos-damu-edina-allapota.htmlAhogy megírtuk, gyomorvérzés miatt rohammentő szállította kórházba Damu Roland feleségét a minap. Edina hiába lett édesanya, nem képes letenni a poharat. Dr. LifeOrigoSúlyos beteg Damu felesége - Rohammentő vitte kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20160701-rohammento-vitte-korhazba-damu-roland-feleseget.htmlNagy a baj Damu Roland válófélben lévő feleségével. Lapinformációk szerint rohammentő vitte kórházba: gyomorvérzése volt. Dr. Life--Damu Roland kitálal - Állítja: Edina nem foglalkozik a babájukkal, betegséget hazudikhttp://www.life.hu/csalad/20160625-damu-roland-es-felesege-edina-hazassaga-menthetetlen.htmlA saját elmondása Jézus Krisztus szellemiségében élő szerint színésznek elege van valófélben lévő felesége életviteléből. Azt állítja, most már képtelen felelősséget vállani a szenvedélybeteg asszonyért, a kislányát azonban majd szeretné nevelni. Család--Damu Roland: "Úgy viselkedem, mint más normális apa"http://www.life.hu/csalad/20160614-damu-roland-megvaltozott-a-gyereke-szuletese-ota-nem-iszik-edz-es-egeszsegesen-etkezik.htmlKét hónapos Damu Roland kislánya, Maya, aki mióta megszületett, minden értelemben megváltoztatta apja életét. A színész nem iszik, edz, és odafigyel magára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.