Péter Szabó Szilvia terhesség énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harminchárom éves Péter Szabó Szilvia két hónappal ezelőtt erősítette meg a hírt, miszerint kisbabát vár. Hiába azonban a várandósság, a sztár így is színpadra áll. 

Az szépséges énekesnő gömbölyödő pocakkal is fellépésekre jár és forgat. A hírességben tombol az energia, így a babavárás mellett a koncerteken vezeti le a felgyülemlett energiákat. Szilvia a tervek szerint októberig mindenképpen színpadon marad, hiszen elmondása szerint ha ő boldog, akkor a baba is boldog lesz - írja a Blikk.

Forrás: Nanasi Pal

"Hiszem azt, hogy a kislányom jelez, ha sok lenne, de egyelőre azt érzem, hogy nagyon élvezi a bulikat. A tánccal sincs szerencsére semmi baja, hiszen valószínűleg ki ne élvezné, ha ringatnák. Fejben már megvan minden, de ténylegesen akkor foglalkozom majd vele, amikor már egy kicsit visszavonulok, hogy felkészüljek, felkészüljünk a pici érkezésére" - mesélte a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.