Kenus olimpiai aranyérmesünk, Pulai Imre fiai is utaznak Rióba

Forrás: Bielik István - Origo -
Pulai Imre olimpia 2016 úszó kenus RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kenus olimpiai aranyérmesünk családjában hatalmas az öröm, hiszen újabb két fő vehet részt egy nagyszabású sporteseményen a közeljövőben.

Pulai Imre nagyon büszke két fiára, Bencére és Vincére, hiszen mindketten a ma­gyar olimpiai úszócsapat tagjai. "Figyelmeztettem őket, odakinn vigyáz­za­nak az értékeikre. Ben­­ce már járt az elő­olimpián brazil földön, s ott séta közben bizony kirabolták őket" - mesélte a büszke édesapa, aki néhány jó tanáccsal is ellátta a gyermekeit.

Forrás: Bielik István - Origo

A 24 esztendős Bence szerint 2012-ben Londonban száz pillangón elért 52,19 mp-es idejét három évig meg sem közelítette. "Megfogadtuk édesapánk tanácsát, az olimpiai faluból nem mozdulunk ki, csak ha versenyre megyünk, mert Rióban valóban nem megnyugtató a környezet" - nyilatkozta Bence.

Gönczi Gábor eljegyezte kedvesét: Megvan a nagy nap!http://www.life.hu/csalad/20160718-gonczi-gabor-kisfiuk-miatt-nem-hazasodnak-meg-ossze-ekkor-lesz-az-eljegyzes.htmlA TV2 sztárja egy interjúban elárulta, ismét boldog kapcsolatban él. Bár imádja állapotos kedvesét, a nagy nap még várat magára. Család--Blake Lively pocakfotójától minden kismama elolvadhttp://www.life.hu/csalad/20160716-blake-lively-szineszno-pocakfotojatol-minden-kismama-elolvad.htmlA gyönyörű színésznő nem titkolja várandósságát, és még akkor is szívesen posztol, ha éppen zsíros a haja, vagy szépséges arcán kijött egy pattanás. Család--Sokat nassol a gyereked? Lehet, hogy ez az oka!http://www.life.hu/csalad/20160716-a-tevereklamok-miatt-nem-esznek-egeszsegesen-a-gyerekek-nassolnivalo-cukros-udito.htmlA legtöbb szülő már találkozott azzal a jelenséggel, amikor a gyerek óriási hisztit vág le a boltban egy színes dobozos reggeli finomság miatt. Őket bizonyára nem lepi meg az sem, hogy a reklámok óriási erővel hatnak a kicsikre: ha a hirdetésben egészségtelen ételt fogyasztanak, ők is ezt a példát követnék szívesen.Család--Nyílt levél egy feleséghez, aki nem akar dolgozni, és hagyja, hogy a férje halálra gürcölje magáthttp://www.life.hu/csalad/20160713-nyilt-level-egy-feleseghez-aki-nem-akar-dolgozni-de-hagyja-hogy-a-ferje-halalra-gurcolje-magam.htmlVannak olyan, a társadalom által elfogadott, sőt gyakran megkövetelt nemi szerepek, amelyek felett rég eljárt az idő, amelyek a 19. században tényleg reálisak voltak, ám mára csak felesleges frusztrációt okoznak nőknek és férfiaknak egyaránt. Család--Végre! Megmutatta kisfiát Majka és Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160714-megmutatta-kisfiat-majka-es-dundika.htmlBár a sztárpár az utóbbi időben is jó néhány fotót posztolt szép családjáról, a képekről a három hónapos Olivér rendre hiányzott. Eddig. Család--Cuki! Így produkálta magát Hajdú Szabolcs fia a filmfesztiválonhttp://www.life.hu/csalad/20160713-hajdu-szabolcs-kisfia-a-rendezo-gyermeke-cuki-musort-adott-a-filmfesztivalon.htmlA magyar filmrendező kisfia igazi örökmozgó, így nem csoda, hogy minden szem rá szegeződött a fesztivál alatt. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.