A szomszédok szeme láttára csalták meg: előttük is teregette ki a szennyest

lépcsőház üzenet Szomszédok költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mit csinálnál akkor, ha a hátad mögött, ugyanakkor a szomszédok szeme előtt csalna meg férjed, majd mindezt hónapok múltán egy félrement e-mailből tudnád meg? Egy budapesti bérház lakója meglehetősen furcsa módon reagált.

"Fehívnám szíves figyelmüket, hogy a hétvégén költözünk, ami miatt nagyobb lépcsőházi és liftes forgalom várható. Ehhez kérem mindenki türelmét, szombaton 8-16 között igyekszünk mindent elvinni. Köszönöm!" - így kezdődik az egyik budapesti bérház lépcsőházának faliújságján hagyott üzenet. Teljesen átlagosnak tűnik, ám tovább olvasva

egy családi dráma kellős közepén találjuk magunkat.

"Aki pedig tudott róla (látta, hallotta), hogy a férjem más nőcskékkel enyeleg a lakásunkban, ezúton is érezze sz@rul magát, hogy nekem nem szólt és egy félrement email-ből kellett megtudnom, hogy fent van egy szeretőkereső weboldalon. Nem hiszem el, hogy hónapokig ment ez a hátam mögött!!!"

Végül pedig a csattanót követi egy gyönyörű lezárás.

"Ugyanitt lakás eladó, 48 nm, erkélyes, jó állapotú, 19,5 millió, az árban benne van egy franciaágy is, amit érthető okokból nem vinnék magammal. (Remélem a konyhaasztalon nem csinálták, de ha valakinek kell, viheti azt is."

Forrás: Facebook

Bár a történet meglehetősen szomorú, a Facebookon megjelent fotó ezreknek okozott derűs pillanatokat, hiszen alig egy óra alatt már több, mint kétezren lájkolták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.