Képek és sztorik Vilmos herceg gyermekkorából: így élt a kis herceg!

Forrás: AFP/Johnny Eggitt -
fotó trónörökös Vilmos herceg gyermekkor cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege jelenleg a 2. helyet foglalja el apja után a trónöröklési sorrendben. A fiatal uralkodójelölt gyermekkorában nem igazán a koronára, inkább más szakmákra vágyott. 

A kékvérű ifjú élete mindig is a kamerák kereszttüzében zajlott - láthattuk, mekkora fájdalmat okozott neki édesanyja, Diana halála 1997-ben, és ott volt a földöntúli öröm az arcán, amikor 2011-ben oltár elé vezette Kate Middletont. A hercegért rajonganak Anglia-szerte, és nincs kizárva, hogy Erzsébet halála után ő kerül a trónra. Vilmos egyébként a katonai pályán tevékenykedik, ám gyermekkorában más szakmák iránt érdeklődött - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Johnny Eggitt

Az uralkodójelölt listáján szerepelt a rendőr, a múmia, sőt az űrhajós jövő is. Édesanyja a hírek szerint mindig is támogatta gyermekét, és nem bánta volna, ha fia "átlagos" munkát választ. A 34 éves édesapa rettentően cuki kisfiú volt, erről ide kattintva láthatsz is fotókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.