Kim Kardashian is szájon csókolta kislányát

csók North West kim kardashian anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian ismét megmutatta cuki kislányát, North Westet. Egy videót töltött fel közösségi oldalára, amiben puszit követel a gyermektől.

Victoria Bechham akasztotta ki legutóbb a netezőket, mikor olyan képpel köszöntötte kislányát születésnapja alkalmából, amin éppen szájon csókolja a kicsit. A rajongói támadásba lendültek, szerintük nem normális dolog ez, a szülő az arcán puszilgassa a gyerekét, ne a száján.

Úgy látszik, Kim Kardashian is házhoz megy a pofonért: az Instagramra feltölött vidóján ő is csókot nyom North West ajkaira.

My morning with my bubs & Minnie

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett videó,

Müncheni lövöldözés: A halálos áldozatok többsége külföldihttp://www.life.hu/news/20160724-lovoldozes-munchenben-a-halalos-aldozatok-tobbsege-kulfoldi.htmlA Jen-Mo pont titka: Többszörös orgazmus a pasiknálhttp://www.life.hu/intim/20160724-multiorgazmus-ferfiaknal-jen-mo-pont-akupunktura-szex.htmlTigrisek öltek meg egy nőt a vadasparkbanhttp://www.life.hu/news/20160724-tigrisek-oltek-meg-a-not-a-kinai-vadasparkban.htmlDurva baleset a Hungaroringen - Csoda, hogy életben maradt a pilótahttp://www.life.hu/news/20160724-gp3-budapest-forma-1-akash-nandyra-csunya-balesete.html3 gyereket szült 12 hónap alatt - Így néz ki most az anya pucér testehttp://www.life.hu/csalad/20160724-3-gyerek-12-honap-alatt-megmutatta-testet-az-anya-meztelen-foto-anyatest.htmlEzekről a sztárokról fantáziálnak a nők önkielégítés közbenhttp://www.life.hu/intim/20160723-ezekre-a-sztarokra-gondolnak-a-nok-maszturbalas-kozben-justin-timberlake.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.