Hoppá! Schoberték Caramelre cserélték Berkiéket

Caramel Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schobert család nemrég még a tengerparton pihente ki az utóbbi hónapok fáradalmait, ráadásul nem másokkal, mint Hódi Pamelával és kedvesével, Berki Krisztiánnal. A napokban pedig Caramellel hozta össze a sors Rékáékat.

"Minden álmom így váljon valóra! Tavaly a születésnapi Alakreform edzésemen leptek meg Caramel szemèlyével, most az élet hozta úgy, hogy egy helyen nyaralunk. Kevés előadóért rajongok úgy, mint érte. Nagyszerű ènekes és rendkívül értékes Ember!" - lelkendezett Réka az Instagram oldalán, miután kiderült, hogy ő és családja is ugyanabban a rio jesoloi apartmanban szálltak meg, ahol az énekes.

Forrás: Instagram

Hoppá! Együtt nyaral a Schobert és a Berki család

A Schobert család éppen a tengerparton piheni ki az utóbbi hónapok fáradalmait, most pedig kiderült, hogy Hódi Pamela és kedvese, Berki Krisztián is velük élvezi a vakációt. A teljes cikket itt elolvashatod!

Elrabolták a Forma-1 vezetőjének anyósáthttp://www.life.hu/csalad/20160726-elkepeszto-elraboltak-a-forma-1-vezetojenek-anyosat.htmlRekordösszegű váltságdíjat kérnek a Forma-1 vezetőjének anyósáért. A helyi lapok értesülései szerint az emberrablók 120 millió reált, azaz körülbelül 36,5 millió amerikai dollárt követelnek Schunck szabadon bocsátásáért.Család--Álomszép nyaralás! Így vakációznak Hódi Pameláékhttp://www.life.hu/csalad/20160711-alomszep-nyaralas-igy-vakacioznak-hodi-pamelaek.htmlHódi Pamela, Berki Krisztián és a kis Nati egy kellemes hajókázáson vettek részt. Család--Még csak 3 éves, de máris botrányt kavart - György herceget támadják az állatvédőkhttp://www.life.hu/csalad/20160725-gyorgy-herceget-tamadjak-az-allatvedok.htmlGyörgy herceg július 22-én 3 éves lett, a jeles esemény okán pedig a palota néhány friss fotóval rukkolt elő. Az egyik kép azonban kicsapta a biztosítékot, olyannyira, hogy az egyik kommentelő azt írta, hogy börtönbe kellene vetni a kis herceget... Család--Erdei Zsolt kemény kiképzésre küldte a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20160721-erdei-zsolt-meglatogatta-fiat-viktort-a-katonai-taborban.htmlErdei Zsolt a saját bevallása szerint túlságosan is elkényeztette fiát, Viktort, aki pontosan ezért katonai táborban tölti a nyár egy részét. Madár úgy gondolja, hogy ez a legmegfelelőbb hely a fia számára, hiszen meg kell tanulnia, hogy mi is a fegyelem. Család--Sarah Jessica Parker végre megmutatta az ikreithttp://www.life.hu/csalad/20160623-sarah-jessica-parker-vegre-megmutatta-az-ikreit.htmlA színésznő a lányok hetedik születésnapja alkalmából rakott ki róluk egy nagyon édes fotót. Család--Különleges fotón pózol Hódi Pamela testvéreivel és édesanyjávalhttp://www.life.hu/csalad/20160617-kulonleges-foton-pozol-hodi-pamela-testvereivel-es-edesanyjaval.htmlBerki Krisztán kedvese a közösségi oldalán posztolt közös képet édesanyjával és testvéreivel. Nézd meg, hogy sikerült! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.