A nő, aki hozzáment a macskáihoz, avagy a világ legfurább házasságai

bizarr házasság család menyasszony furcsa vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk jól, hogy a szerelem nem ismer határokat, de az azért mégis furi egy kicsit, ha egy ember a kedvenc pizzájával vagy imádott cicusaival házasodik össze, nem igaz? A bizarrabbnál bizarrabb esküvői sztorik közül most az öt kedvencünket válogattuk össze.

A férfi, aki bíróságra ment, hogy feleségül vehesse a laptopját

Egy amerikai veterán, bizonyos Chris Sevier megtámadta a bíróságnak azon döntését, amelyben megtagadták tőle a jogot, hogy feleségül vegye a laptopját. Sevier azzal az - igencsak gyenge lábakon álló - indoklással nyújtotta be indítványát a fellebbviteli bíróságra, hogy ha az azonos nemű párok összeköthetik az életüket, akkor neki is joga van a választottjával házasságra lépni. A kérvényében azt is kifejtette, hogy a laptopja dugig van pornófilmekkel, ennek köszönhetően a gép minden vágyát képes kielégíteni.

Forrás: Facebook/Crhis Sevier

A férfi, aki feleségül vett egy pizzát

Hiába keresed, egyszerűen nem találod az igazit? Így volt ezzel az az orosz férfi is, akinek annyira elege lett az egyedüllétből, hogy a végén egy pizzában találta meg a lelki társát, akit egy bizarr ceremónia keretein belül feleségül is vett.

A nagy eseményt egy pizzériában rendezték meg Tomsk városában, de arról már nincs információnk, hogy vajon a friss házasok hogyan is töltötték a mézesheteket.

A nő, aki hozzáment a macskáihoz

A 48 éves Barbarella Büchner akkor szánta el magát erre a sorsdöntő lépésre, miután utolsó, 7 évig tartó kapcsolatában volt párja összetörte a szívét. A szakítás hatására jött rá arra, hogy az igazi boldogságot, az érzelmi kiteljesedést csak a macskái oldalán találhatja meg. 2004-ben el is kezdett kutakodni, hogy miként tudná hivatalosan is megpecsételni hármójuk kapcsolatát, ekkor talált rá a Marryyourpet.com nevű oldalra, ahol némi pénzért cserébe online meg is ejtették a menyegzőt.

Forrás: themadcatlady.com

Barbara két cicája, Spider és Lugosi természetesen egyöntetűen igennel nyávogtak a nagy kérdésre.

A férfi, aki feleségül vett egy videojáték-karaktert

Nene Anegaszaki egy szellemes és kedves, őzikeszemű szépség. Egyetlen probléma van csak vele: a lány csupán a virtuális világban létezik. Japánban néhány évvel ezelőtt jelent meg a Love Plus nevezetű Nintendo DS videojáték, amelynek a lényege, hogy a játékban szereplő három lány egyikének (köztük van Nene is) a játékosoknak udvarolni kell, aztán, ha a karakter is úgy akarja, járni kell vele, és szerelmesnek kell maradni. Nos, egy 27 éves tokiói fiúnak olyannyira sikerült szerelembe esnie virtuális barátnőjébe, Nenébe, hogy barátai és más játékosok előtt online feleségül vette.

Az esküvőt még 2009-ben ülték, ez volt első ember és avatar között kötetett frigy.

A nő, aki felkutatta a spermadonorját, és hozzáment feleségül

Az ausztrál Aminah Hart pár évvel ezelőtt döntött úgy, hogy annak ellenére, hogy éppen nem volt senkije, ő mégiscsak gyermeket szeretne. Kislánya apukáját egy spermabankból választotta ki, nem ismerte a donor kilétét, csak a férfi keresztneve és a foglalkozása volt megadva. Sikeres volt a megtermékenyítés, meg is született Leila névre keresztelt lánya, ám ekkor a nő úgy érezte, mégiscsak szeretné, ha a gyereke ismerné a vér szerinti apját.

Forrás: Aminah Hart

Az elszánt nő azzal a kevéske információjával, amit a donorról tudott, elkezdett az interneten kutakodni, és csodával határos módon rálelt Scott Andersenre, a kislánya vér szerinti apjára. Történetük mesébe illő, Aminah és Scott többszöri találkozás után egymásba szeretett, 2015 decemberében pedig össze is házasodtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.