Összeverte saját apját a Forma-1-es pilóta!

Forrás: AFP/Erwin Scheriau -
Jos Verstappen Max Verstappen erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját apjára emelt kezet az egykori Forma-1-es pilóta, Jos Verstappen, akinek fia, Max Verstappen jelenleg versenyző. Nem sokkal a Magyar Nagydíj után tört ki a balhé.

Sokszor szóltak már a hírek Jos Verstappen egykori Forma-1-es pilóta agresszivitásáról. Állítólag könnyen eljár a keze, de most betelt a pohár. Hollandiában, saját szülővárosában emelt kezet apjára – Max Verstappen jelenlegi pilóta nagyapjára – vasárnap.

Forrás: AFP/Erwin Scheriau

A balhé nem sokkal a Magyar Nagydíj után tört ki. Az agresszivitás oka ismeretlen, de a bántalmazott, Frans Verstappen nem huny szemet fia tette fölött: feljelentést tett a rendőrségen, és a holland sajtónak is beszámolt az esetről. "Tudtuk, hogy Jos keze könnyen eljár, de átlépte a határt" - mondta Frans, és megmutatta sérüléseit is. Fans később visszavonta a feljelentést arra hivatkozva, hogy ez magánügy.

Viszlát bulizás, helló szoptatás - Amikor a barátnőkből anyukák lesznekhttp://www.life.hu/csalad/20160727-amikor-a-baratnoidbol-anyukak-lesznek.htmlMinden nő életében eljön a nap, amikor a barátnői, ismerősei sorra anyává válnak. Na jó, nem igazán egy konkért napról van szó, sokkal inkább egy folyamatról, amelyet legkönnyebben a Facebookon követhetsz nyomon. Az évek előrehaladtával Facebook ismerőseid helyét az ismerőseid babái veszik át, 30 évesen egyszercsak ráeszmélsz, hogy barátnőid 90 százalékának gyereke született, és hogy a barátságotok már soha nem lesz olyan, mint régen volt. CsaládOrigoÁrulkodó Sarka Kata korábbi nyilatkozatahttp://www.life.hu/csalad/20160729-sarka-kata-azt-nyilatkozta-korabban-hogy-egy-darabig-minden-elnez-de-ha-megcsaljak-akkor-nem.htmlNemcsak a ciprusi nyaralás ugrott, még a Balatonra sem ment el férjével Sarka Kata – írja a Bors. A szokásos évi balatonföldvári nyaralásra csak Hajdú utazott a gyerekekkel, Kata csak meglátogatta őket, nem aludt a nyaralóban. Család--Dobó Ági szépségkirálynő így viseli második terhességét: őszintén mesél!http://www.life.hu/csalad/20160728-dobo-agi-dolgozik-a-terhessege-alatt-igy-viseli-a-varandos-honapokat-a-modell.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű Dobó Ágit faggatta, aki jelenleg második babájával várandós. A modell anyává válása szinte a csodával egyenlő, hiszen a sztár orvosai egykor kijelentették: természetes úton nagy valószínűséggel soha nem eshet teherbe. CsaládOrigoCzippán Anett gyereket szeretne új párjától?http://www.life.hu/csalad/20160728-czippan-anett-ujra-anya-lenne-megszolalt-a-musorvezeto-az-ugyben.htmlA műsorvezető a jelek szerint még szívesen vállalna egy csemetét. Bár nem sűrűn beszél a magánéletéről, most mégis megszólalt a szexi sztár. Család--Így fest Caramel tündéri kislánya a tengerparton: bájos fotó! http://www.life.hu/csalad/20160728-caramel-kislanya-szofi-a-tunderi-csoppseg-apukajaval-pozol-a-tengerparton.htmlMolnár Ferenc Caramel látszólag boldogabb, mint valaha. Most megmutatta, hogyan mulat a kis Szofival a nyaralásuk alatt. Család--Nem akarja feleségének adni házát: elbarikádozta magáthttp://www.life.hu/csalad/20160728-peter-elliott-elbarikadozta-magat-birtokan-nem-hajlando-volt-felesegenek-adni-az-otthonat.htmlSzögesdróttal vette körül otthonát a pilóta, és nem is akar elmenni onnan, pedig elveszítette a házat a több mint 4 évig tartó válóperben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.