Hódi Pamela és kislánya láttán kiakadt a cukiságmérő: bájos fotó!

Hódi Pamela fotó Berki Natasa Zselyke család cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha mókázásról van szó, Hódi Pamela és tündéri kislánya, Berki Natasa Zselyke nem ismernek határokat.

Helyes anya-lánya képen pózol Hódi Pamela és Natasa Zselyke. Berki Krisztián családjának nőtagjai cuki pózban fotózkodtak, sőt még szépítkezni is együtt járnak. Míg az Édes Élet sztárjának kiszedték a szemöldökét, addig kislánya nyugodtan várta őt a pocakján fekve. A fotó tanulsága szerint a csinos anyuka és huncut kislánya jól viselte a mai forróságot. Hát nem édes?

Forrás: Instagram/hodipamela_official
Gyermekkoráról és a szegénységről vallott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160801-berki-krisztian-instagram-oldalan-vallott-gyermekkorarol-amikor-szegenyek-voltak-es-nem-jutott-penz.htmlSenki sem fent kezdi az életét. Berki Krisztián is tudja, milyen az, ha valamire nem jut. Erről osztott meg egy őszinte történetet közösségi oldalán. Család--Lajtai Kati a szülésről: "mély, nagyon zúzós élmény volt"http://www.life.hu/csalad/20160801-lajtai-kati-eloszor-szolalt-meg-a-szules-ota-a-sztart-nagyon-megviselte-a-szules-video.htmlAz énekesnő először szólalt meg az ügyben. Elárulta, soha nem volt még ilyen kitartó és céltudatos, mint a szülés alatt. Család--A világ legkegyetlenebb feleségei 2. részhttp://www.life.hu/csalad/20160728-kegyetlen-gyilkos-felesegek.htmlVolt már péniszleharapás, megcsalás és kannibalizmus - most következzen két újabb gyilkos asszony. Van, aki előre megfontolt szándékból, más viszont véletlenül oltotta ki férje életét. CsaládOrigoBővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja?http://www.life.hu/csalad/20160729-angelina-jolie-es-brad-pitt-meg-egy-gyermeket-adoptalna-vagy-megsem.htmlMár többször is felröppentek olyan hírek, hogy a sztárpár ismét örökbefogadna egy kicsit, ám úgy tűnik, hogy most tényleg komolyan gondolják, hogy szeretnének egy hetedik gyermeket is. CsaládOrigoMegszületett Nóci második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160727-megszuletett-noci-az-egykori-rtl-klubos-musorvezeto-masodik-kisfia.htmlMeglehetősen rossz időszakon van túl Nóci, az egykori műsorvezető: bíróság előtt is állt, jogerősen 1 év 6 hónap próbaidőre ítélték. Azonban most a boldogság időszaka jött el az életében! Megszületett második kisfia. Család--Liptai Claudia és párja hatalmas bejelentéssel rukkolt elő http://www.life.hu/csalad/20160727-liptai-claudia-es-kedvese-kozos-projektbe-kezd-cukraszkonyvet-ir-a-par.htmlA várandós műsorvezető és kedvese a Facebookon jelentették be, hogy a jövőben egy nem mindennapi projektbe vágnak bele. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.