Nick Cave most először beszélt a 15 éves fia haláláról

Forrás: Facebook/Nick Cave -
halál Nick Cave
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly júliusban szörnyű tragédia érte Nick Cavet és családját: az énekes 15 éves fia, Arthur lezuhant egy szikláról Angliában. A nyomozás kiderítette, hogy a fiatal azért esett le, mert LSD-t fogyasztott, amely megzavarhatta az érzékeit.

Mint arról beszámoltunk, tavaly júliusban meghalt Nick Cave tizenöt éves fia, miután leesett egy közel húszméteres szikláról július 14-én Brighton környékén. Az esetet az ausztrál zenész is megerősítette, de akkor ő és családja mindössze annyit közölt, hogy szeretnék, ha

tiszteletben tartanák a magánéletüket ebben a nehéz időszakban.

Nick Cave és fia Forrás: AFP, Northfoto

Nick azonban nemrég az új albumához készülő előzetesben megtörte a csendet:

"Ez a katasztrófa megváltoztatott. Azt hittem ismertem önmagam, de a tragédia után már nem tudtam ki vagyok. Belenéztem a tükörbe, felismertem a külsőmet, de tudtam, hogy egyáltalán nem tükrözi azt, aki akkor legbelül voltam"

Pachmann Péter: "Mióta Anna megvan, szelídebb lettem!"http://www.life.hu/csalad/20160802-pachmann-peter-joshi-bharattal-beszelgetett-csaladrol-kislanyarol.htmlPachmann Péter magánéletéről ritkán olvashatunk. Nem véletlen, hiszen a Tények műsorvezetője óvja családját és csak ritkán enged betekintést mindennapjaikba. Joshi Bharatnak viszont mesélt kislányához fűződő viszonyáról.Család--Nem mindennapi módszerrel neveli gyerekeit a sztárszakács- Jamie Oliver hamarosan 5 gyerekes családapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160726-jamie-oliver-otodik-gyereke-is-hamarosan-erkezik-kulonleges-nevelesi-modszerei-vannak-a.htmlA világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hiszen feleségével 4 gyereket nevelnek, az ötödik csöppség pedig hamarosan megérkezik. Ahhoz, hogy minden flottul működjön a családban, Jamie különleges nevelési elveket fejlesztett ki. Család--Vége Kanye West és Kim Kardashian házasságánakhttp://www.life.hu/csalad/20160713-vege-kanye-west-es-kim-kardashian-hazassaganak.htmlEgyre több minden utal rá, hogy nem csak pletyka volt Kim Kardashian és Kanye West házasságának válsága. Család--Schwarzenegger házasságon kívül született fia szakasztott az apjahttp://www.life.hu/csalad/20160711-schwarzenegger-hazassagon-kivul-szuletett-fia-szakasztott-az-apja.htmlArnold Schwarzenegger házasságon kívül született fia lehetne a legújabb Terminátor, hiszen megszólalásig hasonlít világhírű apjára. Leszámítva a hosszú loknijait. CsaládOrigoEgyik fiuk nősült, a másik elődöntőt játszott a foci Eb-n - nagy volt a dilemmahttp://www.life.hu/csalad/20160707-a-szulok-egyik-gyere-nosult-a-masik-az-eb-n-jatszott-nagy-volt-a-szulok-dilemmaja.htmlNehéz helyzetbe hozták gyerekeik a walesi Gunter házaspárt. Egyik fiuk, Chris ugyanis tegnap este, a foci Eb elődöntőjében játszott, a másik pedig, Mark ma reggel nősült. CsaládOrigoJohnny Depp visszavágott exfeleségének - nyilvános üzenetet küldötthttp://www.life.hu/csalad/20160706-johnny-depp-visszavagott-exfelesegenek-leszedette-tetovalasat.htmlÚjabb fejezettel bővült a Johnny Depp és Amber Heard válásáról szóló sztori. A színész már- már gyerekes bosszút állt volt feleségén. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.