Házasélet gyerekek mellett - Nem lehetetlen!

Forrás: Dreamstime -
házasság feleség szex család férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyerek születése egyrészt az egyik legnagyobb csoda egy pár életében, másrészt viszont fenekestül felforgatja a szerelmesek addigi mindennapjait - no meg persze éjszakáit. Ez azonban nem kell, hogy azt jelentse, hogy búcsút kell mondaniuk az intim pillanatoknak - csupán egy kis türelemre és kreativitásra van szükség.

Felejtsd el a spontaneitást!

A spontán szex szép és jó addig, amíg nem rohangálnak mindenhova benyitó, kíváncsiskodó lurkók az ember körül. Egy idő után el kell fogadni, hogy ha valóban intim pillanatokat szeretnétek átélni, akkor azt bizony meg kell szervezni - ugyanúgy, ahogy az első gyerekes nyaralásotokat is. Ne törődj azokkal, akik - bár lehet, hogy jó szándékból - azt hangoztatják, hogy csak a spontán együttlét az igazi, és hogy a szex ne váljon szokássá. De igenis, hogy szokássá kell válnia - egy nagyon jó szokássá.

Forrás: Dreamstime

Ha mégis spontaneitásra vágynál

Ha vágysz a spontaneitásra - és megengedheted magadnak -, akkor gyerünk! Kérd meg a nagyszülőket, a legjobb barátnődet, vagy akár egy bébiszittert, hogy vigyázzon a gyerekekre, ti pedig hétvégézzetek egyet távol a gyerekzsivajtól, intim kettesben. Egy kis pezsgő, egy kis romantika, és végre akkor eshettek egymásnak, amikor éppen kedvetek van.

Forrás: Dreamstime

Egyszerre feküdjetek le este

Nincs annál lehangolóbb, mint az ágyban várni a másikra, aki még serényen pötyög a laptopján, vagy videojátékon lövöldözi a zombikat. Ha nem is próbáljátok meg összehangolni azt a kevés kis együtt töltött időt, ne csodálkozzatok, hogy egyre ritkábban tudtok házaséletet élni.

Forrás: Dreamstime

Zárható hálószobaajtó

Folyamatosan azt figyelni, vajon közeledik-e valaki a hálószobátok felé? Nincs ennél libidógyilkosabb. Ha eddig nem volt zárható az ajtó, akkor ideje cselekedni.

Forrás: Dreamstime

Reggeli szex

Milyen rég volt már, és milyen jólesett, mikor reggelente egy kis összebújással indítottátok a napot. Egy korán kukorékoló gyerek mellett a reggeli szexek szépen lassan elkoptak, pedig csak egy kis akaraterő kell hozzá, és a hajnali intimitás visszatérhet az életetekbe. Állítsátok az órát a szokásosnál egy fél órával hamarabbra, és töltsetek egy kis időt kettesben.

Forrás: Dreamstime

Figyelemelterelés

A gyerekek épp a kedvenc félórás rajzfilmjüket nézik a tévében? Itt az alkalom! Hivatkozzatok arra például, hogy apuci megszereli a fürdőszobában a csövet, anyuci meg segít neki, és egy röpke fél órás gyorsmenet máris a tietek lehet.

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.